Hledáme dodavatele nové roverské webové aplikace

Znáte firmu nebo pracujete pro společnost, která se věnuje vývoji webových aplikací a měli byste zájem o realizaci úplně nového klíčového skautského webu? Hledáme dodavatele pro realizaci zakázky na vývoj webové aplikace, která podpoří činnost roverů a rangers. Dejte nám vědět svůj zájem o spolupráci, seznamte se s podrobným zadáním projektu a podejte nabídku do výběrového řízení.

Kdo jsme?

Junák - český skaut je skautskou organizací pro děti a mladé lidi s téměř 77 tisíci členy. Pravidelně pořádáme přes tisíc letních táborů, tisíce skautských výprav a desítky regionálních i celostátních setkání.

Hledáme dodavatele pro spolupráci na vývoji webové aplikace, která podpoří činnost našich členů ve věku 15-24 let, tedy roverů a rangers. Cílem je vytvořit intuitivní a moderní prostředí, které pomůže této věkové skupině se zorientovat nejen v moderním skautingu, ale i ve světě kolem nás.

Obsah projektu

Společně s novým roverským programem chceme vytvořit webovou aplikaci, která by jej propagovala, rozšiřovala a především přiblížila cílové skupině pomocí:

  • vstupní stránky s představením roveringu a odkazy na aktuální informace,
  • kalendáře akcí, do kterého mohou přispívat členové organizace,
  • databáze projektů a výzev, které je možné nejen prohlížet, ale i plnit,
  • profilem evidujícím průchod roverským věkem (ve stylu plnění úkolů a zobrazování postupu),
  • knihovnou článků a materiálů, které lze vkládat pohodlně z administrace webu.

Hledáme dodavatele, který nám pomůže s výběrem vhodných technologií, UI/​UX, webovým designem a následným vývojem webové aplikace. Stojíme o vytvoření responzivní webové aplikace, která bude v plné podobě funkční jak na mobilních zařízeních, tak na desktopech. 

Zadání projektu

Informace o jednotlivých funkcionalitách, konkrétních požadavcích a naší představě spolupráce najdete v dokumentu Zadání projektu Rovernet. Společně se zadáním nabízíme odkaz na ukázkový prototyp mobilní podoby webové aplikace a složku s doplňujícími materiály.

Jdete do toho s námi?

V první fázi prosíme potenciální dodavatele, aby nám vyjádřili svůj zájem o spolupráci. Prosím, dejte nám do 25. června 2024 vědět, zda byste chtěli na projektu spolupracovat a tedy jen považujete projekt za zajímavý.

Informaci o zájmu zašlete na e-mail milan.dvorak@skaut.cz a doplňte stručně v textu základní informace o vás a vámi nabízených službách (případně zkušenostech či ukázkových referencích). 

Více informací o projektu samotném i požadavcích na dodavatele, technické řešení a termíny související s výběrovým řízením uvádíme v zadání projektu. Zároveň jsme na kontaktním e-mailu připraveni odpovídat vaše případné dotazy k projektu a podávání nabídek.

Milan Dvořák
koordinátor webových projektů
Junák - český skaut