SI jobs: bůh provozu, koordinátor eko-programů a provozní Rybárny

SI na Staromáku i SI v Rybárně mají úspěšně za sebou delší vyjednávání o dlouhodobých nájemních smlouvách. Environmentální aktivity se dál rozrůstají. Proto hledáme parťáky na tři nové důležité pozice do Skautského institutu!

👉 Provozní ředitel*ka

Staromák a Rybárna jsou rozjeté mašiny, prostory navštěvované tisíci lidí. Navíc teď s dlouhodobým výhledem zajištěným novými smlouvami. Jsou to staré domy se spoustou výzev, jejich provoz je velmi náročný. Hledáme tedy cílevědomého podnikavého člověka, který se nebojí výzev. Naskoč do vedení Skautského institutu a pojď zkoumat potenciál, který v našich veřejných prostorech ještě dřímá!

▶ VÝBĚRKO ◀

👉 Koordinátor*ka environmentálních vzdělávacích programů

Patronáty jsou největší podobná iniciativa u nás, zapojují 250 oddílů a tříd a jsou v každém kraji. K nim náš tým SI v krajině přidává řadu doprovodných programů. Umíš řídit projekty a máš lektorské zkušenosti z neformálního vzdělávání? Tvojí další výzvou by mohlo být stát se pravou rukou vedoucího týmu Nema, spoluutvářet nové programy a metodiky, vést tým lektorů a přispívat ve velkém k aktivní péči o krajinu!

▶ VÝBĚRKO ◀

👉 Vedoucí provozu SI v Rybárně

Na pražské Kampě se z Rybárny stalo útočiště tvořivých, hladových i žíznivých. Za barem i v kuchyni fungují sehrané party, a od tebe bychom si slibovali, že bys to posunul*a ještě výš. Máš zkušenosti z gastra a umíš to s lidmi? Umíš si představit jednání s dodavateli, sledovat rozpočty, optimalizovat provoz a určovat standardy? Pojď do toho!

▶ VÝBĚRKO ◀

Jakub Ambrozek - Mravenec
zástupce ředitele SI
(mravenec@skautskyinstitut.cz)