Poplatky za čísla končí. Nově je již nebudeš platit. Skautská telefonní síť je ještě výhodnější

Náčelnictvo Junáka – českého skauta na červnovém zasedání odhlasovalo úpravu v nastavení členských příspěvků. Rozhodnutí má velký dopad i na STS. Ruší totiž poplatek ve výši 200 Kč za každé telefonní číslo vedené ve Skautské telefonní síti. Dosud se poplatek platil spolu s registracemi. Nyní se nebude platit vůbec. Skautský benefit levnějších telefonních služeb je nyní ještě výhodnější.

Členské příspěvky se v organizaci zjednodušují tak, aby byly pro všechny členy jednotné. Více si o tomto rozhodnutí můžeš přečíst v tomto článku. Z pohledu STS se nic nemění. Ceník zůstává stejně výhodný. Nově se však ruší poplatek 200 Kč za každé telefonní číslo připojené do sítě. Skautská telefonní síť je tedy stále dobrou volbou.

Co je to skautská telefonní síť

Skautská telefonní síť je jedním ze Skautských benefitů. Je určena všem skautům a jejich blízkým, kteří mají zájem získat telefonní, datové a další služby za výhodných podmínek. Pokud jsi o Skautské telefonní síti nikdy neslyšel/​a, pak se určitě podívej na web skaut.cz/​sts. Zjistíš, že Ti nabízíme vždy výhodné podmínky.

Můžeš se připojit ty i tvoji blízcí?

Určitě můžeš. Právě teď je navíc díky nově zrušeným poplatkům ideální čas. Do skautské telefonní sítě se může připojit kterýkoli registrovaný člen či členka organizace Junák – český skaut. Podívej se na jednoduchý návod k připojení se do Skautské telefonní sítě.

Pokud máš zájem o tento benefit, musí ti být také minimálně 15 let. Následně pak můžeš do Skautské telefonní sítě připojit dalších 6 čísel z řad tvých blízkých. Dokonce pak můžeš přidat i čísla, jejichž uživatelé nedosahují věku 15 let (kupříkladu vlastní děti, neteř, bratr). Jak připojit další čísla? Přečti si jednoduchý návod.

Jsou u služby nějaké chytáky?

Ne. Služba je provozována tak, aby měla pro připojené maximální užitek. Kdykoli dle tvých potřeb můžeš změnit balíček (tarif). Služba je navíc bez závazku. Tedy pokud by ti z nějakého důvodu nevyhovovala, můžeš okamžitě odejít. Máš-li přesto nějaké konkrétní dotazy, ozvi se nám. Rádi na ně odpovíme.

Kde najdeš aktuální ceník?

Vždy se snažíme o to, aby byly co nejvýhodnější. Díky množství připojených čísel máme uzavřenou smlouvu až do února 2026 na zajištění mimořádně výhodných cen. Oproti běžným tarifům tak výrazně ušetříš. Aktuální ceník je k dispozici po přihlášení do SkautIS. V menu přejdi na Služby a dále zvol STS.

Jak se připojíš

Je to jednoduché a rychlé. Po přihlášení do skautského informačního systému skautIS v agendě "Služby > STS" si přečteš a odsouhlasíš pravidla/​podmínky služby STS (pouze u první objednané služby).

Dole na stránce si vygeneruješ platný kód potřebný k objednání služby. Na webu vodafone.cz/​skaut vložíš kód získaný ve skautISu a následně v objednávacím formuláři zvolíš, o jakou službu nebo služby máš zájem. 

Do tří dnů (obvykle hned druhý den) tě pak telefonicky kontaktuje pracovník Vodafone, zkontroluje vložené údaje a dořeší s tebou vše potřebné k brzké aktivaci služeb.

Pokud přecházíš od jiného operátora, pošle ti Vodafone poštou novou SIM kartu a prostřednictvím SMS administrátorské heslo a termín zahájení služby. Den před zahájením služby zasílá Vodafone další SMS připomínající, že následující den dojde k ukončení služby u stávajícího operátora. Ideálně večer před portací vyměň SIM a ráno po aktivaci ještě restartuj telefon.

V případě přistoupení k STS službám ze sítě Vodafone bude postup jednodušší, nebude třeba měnit SIM apod.

Více informací nalezneš zde.

V případě potřeby nás neváhej kontaktovat.

Chci získat cenově výhodná data a další telefonní služby

Za TDC Ondřej Turek – Opičák
skaut.cz/​sts
telefony@skaut.cz