PHP/Nette programátor: Podílej se na přípravě skautského setkání Obrok 2024

Chceš spojit své programátorské dovednosti s dobrodružstvím skautských akcí? Máme pro tebe skvělou příležitost! Můžeš nám pomoci vylepšit registrační systém pro Obrok 2024 a zapojit se do programování nových funkcí a vylepšení, které využijí dva tisíce účastníků akce.

Kdo jsme?

Junák - český skaut je skautskou organizací pro děti a mladé lidi s více jak 75 tisíci členy. Pravidelně pořádáme přes tisíc letních táborů, tisíce skautských výprav a desítky regionálních i celostátních setkání.

V naší organizaci působí tým tvořící Skautský rezervační systém (SRS) – webové rozhraní umožňující hladkou registraci účastníků, evidenci plateb a tvorbu osobních programů na skautských setkáních a vzdělávacích seminářích.

Nyní nás však čeká výzva v podobě rozšíření webové aplikace o nové možnosti pro registraci skupin mladých lidí na akci Obrok 2024 - celostátní setkání skautů a skautek ve věku 15 až 24 let.

Co tě čeká?

Pomůžeš nám posunout SRS ze světa vzdělávacích seminářů s přihlašováním pro jednotlivce do systému podporujícího registraci a správu účastnických skupin.

V aktuálním podobě systém plně podporuje registraci jednotlivců, ale je třeba vytvořit nadstavbu umožňující propojování účastníků do skupin, skupinové platby a rozhrání pro vedoucí skupin pro správu svých účastníků.

SRS je napsané za použití frameworku Nette. Běží na PHP 8.1 a využíváme Doctrine pro migrace. Celý projekt je veřejně dostupný na GitHub, který nám zajišťuje nejen spolupráci na rozvoji, ale i nasazování nových verzí do produkce.

Co očekáváme?

  • Zkušenosti s programováním v PHP, ideálně znalost frameworku Nette.
  • Zkušenosti se správou kódu v GitHub.
  • Časové možnosti pro realizaci během září až listopadu 2023.

Co nabízíme?

  • Práci na jasně časově ohraničeném projektu.
  • Možnost podílet se na projektu pro 2 tisíce účastníků.
  • Seznámení s projektem a v případě nutnosti zaškolení do kódu aplikace.
  • Možnost finanční odměny za úspěšné naprogramování úprav webu.

Napiš nám!

Máš dotazy nebo se k nám rovnou chceš připojit? Ozvi se na e-mail milan.dvorak@skaut.cz. Rádi tě poznáme a nasdílíme víc informací!

Milan Dvořák
koordinátor webových projektů
Junák - český skaut