Elektronické PF pro blízké, skautské rodiče či podporovatele

Konec roku je příležitostí vzpomenout si na všechny, kteří vám v tomto roce nabídli pomocnou ruku a podporu. I letos jim můžete poděkovat pomocí elektronické verze skautské novoročenky.

Online generátor PFka najdete zde.

Mottem novoročenky je letos „Každý den je příležitostí udělat někomu radost”. Na rozdíl od té papírové bohužel neumožňuje dávat svým blízkým povzbuzující samolepky, je ale zato přímou ukázkou svého poselství. Svému příjemci totiž radost jistě udělá. 

5 kliknutí a srdečný pozdrav

generátoru nastavte správný formát (čtverec, facebookový cover nebo instagramové stories) a do textového pole vložte přání. Text ideálně upravte i podle toho, na co PF použijete - pro významné podporovatele text napište osobní a na míru, na skautský instagram zase může být neformálnější. Obrázek pak vyexportujte v náležitém formátu. Podrobnější instrukce najdete v tomto návodu.

PF můžete pak nahrát přímo na vaše sociální sítě, nebo poslat příjemcům emailem. 

Pokud chcete posílat PF na živo, můžete si ho zakoupit ve skautském obchodě, třeba i rovnou se skautskými obálkami. Hlavně s tím neotálejte - čas se krátí.

Poznámky a připomínky

Podobně jako u všech ostatních podpůrných nástrojů Skautského vizuálního stylu prosíme o vaše zapojení při připomínkách, tipech, dotazech či nápadech. Stačí napsat na logo@skaut.cz, případně do skupiny Bavíme se o skautské grafice. Děkujeme!