Objednejte si skautské PF 2022 - šiřme radost, ne předsudky

Nálepky často lepíme tam, kam nepatří - třeba na lidi. Pojďte s námi změnit stereotyp a šířit nálepkami radost! I letos jsme navázali na tradici hravých novoročenek a navrhli sadu dvanácti povzbudivých samolepek. Skautské PF pro rok 2022 můžete objednávat na obchod.skaut.cz.

Skautské PF pro rok 2022 zakoupíte ve skautském obchodě.

Novoroční přání Junáka - českého skauta pro rok 2022

Ve skautu víme, že každý skutek i slovo se počítá! Ať už je to tichý kompliment nebo nevraživá výtka k neznámému člověku. I drobnými krůčky utváříme svět kolem nás. Vyzýváme proto všechny skautky a skauty - šiřme letos takovými maličkostmi hlavně radost a povzbuzení. Zaslání srdečného novoročního přání je toho začátkem. Radost udělá hned několikrát - poprvé při obdržení péefka v obálce a podruhé až bude obdarovaný rozdávat samolepky svým blízkým. 

Pro koho se přání hodí?

Každé PF má potenciál násobení radosti - třeba se vám podaří rozšířit ducha skautingu ještě dál, než na začátku naplánujete. 

Proto jej pošlete všem, se kterými při skautování formálně spolupracujete: partnerům, podporovatelům, novinářům, úředníkům, významným osobnostem své obce, prodejcům vybavení nebo třeba majiteli pozemků, na kterých táboříte. Vzpomeňte si na všechny přátele skautingu, spolupracující oddíly, dobrovolníky, příznivce, nebo rodinné příslušníky členů a členek oddílu. Dejte prostřednictvím novoročenky najevo, že si vážíte skautských veteránů ze své jednotky. Skautské PF můžete věnovat i svým známým a rodině, určitě je potěší! Navíc kupte jedno památeční pro sebe nebo do klubovny. 

Kde PF koupit

Novoročenku seženete ve skautském obchodě. PFka jsou již skladem. Skautské přání je obdélníkové, velikost je akorát do obálky A5. Pokud budete posílat přání poštou, doporučujeme jej vložit do této skautské obálky, kam se pohodlně vejde. Péefko stojí tradičních 15 Kč. 

Povedlo se?

Doufáme, že se Vám letošní novoročenka líbí, že Vás i Vaše blízké letošní přání potěší a že vyvolá stejně pozitivní ohlasy jako v minulých letech. Budeme rádi za zpětnou vazbu a jako vždy oceníme vaše názory.

Novinky ve skautském obchodě

Pořádáte roznos Betlémského světla? Pak nezapomeňte objednat nové skautské kalendáříky a další podporu k prezentaci a rozdávání, více na https://www.obchod.skaut.cz/​vanoce/​betlemske-svetlo/.