Zajímáš se o rovering? Vyraz na Roverskou poradu 23

Roverská porada… že ti to nic neříká? Anebo tušíš, co si pod tím představit? Roverská porada tu pár let nebyla, ale letos se vrací v nové podobě. Pokud tě zajímá rovering, tohle je akce pro tebe! Využij spuštěného přihlašování na stránkách akce a potkej se s námi 3.-5. 11. v Havlíčkově Brodě.

Zakládáš, vedeš nebo jsi vedl nějaký roverský kmen? Máš pocit, že u vás rovering funguje a že víš, jak na to? Znáš pojmy jako Roverská metodika či Revize roverského programu? Pokud sis odpověděl “ano”, přijeď a poděl se o své zkušenost s ostatními! Ale neboj, pokud zatím s roveringem příliš velkou zkušenost nemáš a pořád hledáš, jak vlastně na to, roverská porada je otevřená i tobě. Důležitý je zájem o rovering a chuť se do něj na jakékoliv úrovni aktivně zapojovat.

Co je cílem roverské porady 23

Co to tedy ta roverská porada je? Roverská porada 23 je víkendové celostátní setkání roverů, rangers, jejich vedoucích a všech, kteří se roverům a rangers věnují. Je to jedna z historicky největších akcí v Česku zaměřující se na práci s rovery. Náplní akce budou jak přednáškové bloky, které tě mohou inspirovat v tématech, ve kterých možná trochu tápeš, tak možnost vzájemného sdílení zkušeností i inspirace. Budeš mít možnost se také lépe seznámit s již zmíněnou Roverskou metodikou (více o tom, co ti přináší čti zde) a osahat si Revizi roverského programu. To ale zdaleka není všechno. Jako účastník Roverské porady budeš mít možnost se zapojit do diskuzí týkajících se budoucího směřování českého roveringu a i tvůj hlas tak může ovlivnit, kam se bude rovering dál ubírat. Nedílnou součástí akce bude také prostor pro odreagování, zábavu a seznámení se s rovery a rangers ze všech koutů republiky.

A teď prakticky…

Láká tě Roverská porada? Výborně! Zapiš si do kalendáře datum 3.-5. 11. a přijeď za námi do Havlíčkova Brodu. Bohužel i tato akce má omezenou kapacitu a budeme schopni přijmout okolo osmdesáti účastníků. Registrace již byla spuštěna. Pro registraci a bližší informace můžeš sledovat stránky akce.

Těšíme se na tebe v Brodě!

Pokud máš nějaké další dotazy nebo bys měl*a zájem pomoct s přípravou akce či na místě, ozvi se nám na roverska.porada@skaut.cz.

Mirek Havránek,
vedoucí Roverské porady 23