Vyrobte si snadno vlastní náborový plakátek díky jednoduché šabloně. Podpora náborů stále běží

Píšete nám, že by se hodila možnost mít editovatelné náborové plakáty. Abyste je mohli rozeslat školám a na další místa v okolí, kde si je už sami zveřejní online, či vytisknou. Takže tady jsou! Profi skautská grafika a jednoduchý způsob editace online v Canvě.

Nábor nových členů probíhá nejvíce v září se začátkem školního roku, nicméně do náborových aktivit se můžete vrhnout kdykoliv. Možností je spousta a tady je zjednodušení jedné z nich. Náborové plakáty kromě možnosti pořízení na skautském obchodě můžete také sami snadno editovat a stáhnout v elektronické podobě. 

1) Plakát pyramida

2) Plakát lano

3) Plakát balík

Pokud neznáte grafický program Canva, níže najdete odkaz na návod. Další šablony pak hledejte z hlavní stránky v levém sloupci > Značka > Šablony značky.

Pomohlo by vám, mít začátkem skautského roku na rozdávání letáky, které mají za úkol ve zkratce představit skauting dětem i rodičům? Mít možnost dát jim jednoduše kartičku, časopis, nebo hru, která naláká nováčky přímo mezi dětmi? Prohlédněte si výběr z nabídky náborových materiálů a snadno se zorientujte, co k čemu slouží a kde se který letáček a brožura dá použít:

Sleva na propagační materiály při přihlášení k náborové akci

Už víte, co slouží pro mladší děti, starší kluky a holky, co pro rodiče a jaké novinky jsou dostupné. Přečtěte si také tento článek, který vás upozorní na letošní možnost získání náborových produktů úplně zdarma. K nim pak v sekci propagace na skautském e-shopu můžete přibrat materiálů a předmětů mnohem více, nabídka je široká, podívejte se. Aktuálně můžete mít kromě balíčků zdarma a 20% slevy (na vše ze sekce propagace) zdarma i poštovné. Stačí, aby objednávka přesáhla 1500 Kč. 

-> Přihlaste se k pořádání náboru

Další nabídka a informace k náborům

Nabízíme také výrobu vlastních placek, propagačních plachet a dalších propagačních předmětů na míru včetně grafického návrhu. Napište nám na tdc@skaut.cz, domluvíme se.

Za TDC
Petra Daněčková (Peťule) redaktorka interní komunikace