Užívejte si výhodné ceny, bezstarostnost a jistotu. Připoj se se svými blízkými ke Skautské telefonní síti. Pro všechny od 15 let

Víc než 13 000 spokojených uživatelů využívá služby Skautské telefonní sítě. Připoj se i ty! Je to snadné. Stačí být registrovaným členem Junáka – českého skauta a učinit několik jednoduchých kroků. Navíc pak můžeš přidat až 6 dalších čísel pro tvoje blízké, kteří budou čerpat stejné výhody jako ty.

Hlavní výhody Skautské telefonní sítě

  • Voláš a posíláš SMS do celé sítě Vodafone zdarma.
  • Máš výhodné ceny za data i volání a SMS do ostatních sítí. Ceny jsou výrazně nižší než u běžných tarifů.
  • Nevyčerpané volné jednotky (minuty a SMS) se převádějí do dalšího měsíce.
  • Spousta kombinací levných tarifů a dat – v nabídce si každý snadno poskládá tarif na míru svým potřebám.
  • Podporuješ skauty. Čím více nás v STS je, tím lepší ceny vyjednáváme a tím více nás zároveň Vodafone finančně podporuje.
  • Vše si spravuješ a nastavuješ sám/​sama v samoobsluze Vodafone
  • Můžeš připojit až 6 svých blízkých, kteří se budou těšit ze stejných výhod. Připoj svoje blízké klidně hned.
„Měla jsem dlouho nějaký normální tarif u operátora, ale pak jsem někde slyšela o STS a překvapilo mě, o kolik to můžu mít levnější. Dokonce už na mě nebyl drahý ani internet v mobilu.“

Jaké jsou ceny volání, SMS a dat?

celé síti Vodafone ty i tvoji blízcí voláte a esemeskujete díky STS zdarma. Ceny za ostatní služby jsou vždy výhodnější než u běžných tarifů. Ceník je dostupný všem registrovaným členům Junáka – českého skauta po přihlášení do SkautIS. Ukaž ho svým blízkým, které do STS chceš připojit, a vyberte si ten nejlepší tarif přímo pro vás. Navíc jsou služby bez závazku. Tedy je možné kdykoli odejít bez sankcí.

„Telefon za mě řešila máma, ale teď mi dává peníze na celej měsíc. Kupuju si z toho už ne jenom svý věci, ale i legitku, výpravy, oblečení, prostě skoro všechno. O STS jsem se dozvěděl nějak v oddíle. Docela mi to ušetřilo.“

Kdo se může do sítě připojit?

Skautská telefonní síť je dostupná všem registrovaným skautům a skautkám od 15 let věku. Ti pak mohou připojit do své sítě ještě dalších 6 čísel z řad blízkých (mladší sourozenci, prarodiče, přátelé…). Tato čísla pak čerpají úplně stejné výhody a taktéž do celé sítě Vodafone volají a esemeskují zdarma.

Jak se připojíš

Přihlas se do SkautIS a v agendě "Služby > STS" si přečti a odsouhlas pravidla/​podmínky služby STS (pouze u první objednané služby). Dole na stránce si vygeneruj platný kód potřebný k objednání služby (kód pro vstup do STS). Ten poté vlož na webu vodafone.cz/​skaut do připraveného pole a následně si objednej služby, které chceš využívat (viz aktuální ceník).

Jak připojíš až šest svých blízkých

Přihlas se do SkautISu a v agendě "Služby > STS" si dole na stránce zkopíruj kód potřebný k objednání služby (kód pro vstup do STS). Ten vlož na webu vodafone.cz/​skaut do připraveného pole a pak zadej požadavek na připojení nového čísla či o převod již existujícího čísla od jiného operátora.

„Dlouho jsem to neřešila. Telefon mi platil zaměstnavatel. Teď mám ale od firmy druhou simkartu. A tak jsem hledala něco pro soukromý telefon. Estéeska byla výhodná. Zároveň jsem pak mohla připojit i svoje rodiče, kteří platili zbytečně dražší tarify.“

Připoj se do STS, prohlédni si ceník
(po přihlášení do SkautIS)