O aukci na levnější energie je zájem. Bude mezi přihlášenými i vaše středisko a tvoje domácnost?

Zvažujete-li využít možnost snížit náklady vašich skautských jednotek nebo domácností, jednejte rychle. Nová podoba Skautské energie láká - už více než 6000 zájemců přihlášku vyplnilo, ostatní mají čas jen do konce července.

Junák - český skaut spustil skrze svůj projekt Skautská energie novou aukci s cílem zajistit všem přihlášeným významné úspory na nákladech za energie (elektřinu a plyn). Přihlásit se mohou nejen skautské jednotky a členové, ale i zájemci z řad veřejnosti. Čím více odběrných míst se totiž do soutěže zapojí, tím lepší ceny pro všechny přihlášené získáme.

Nová podoba Skautské energie a první aukce

Podrobné informace se dočteš v článku Skautská energie se mění a spouští aukci na levnější energie. Získat výhodné ceny můžeš i ty a tvé středisko. Přihlaste se, případně pak na webu www.skautskaenergie.cz

Protože vysoutěžené ceny budou nově nabídnuty pouze předem přihlášeným zájemcům, je vhodné, aby se skautské jednotky včas k aukci registrovaly. Jakákoli pověřená osoba skautské jednotky tak snadno učiní prostřednictvím zákaznického portálu moje.skautskaenergie.cz. Pokud někdo v portálu spravuje svá osobní odběrná místa, není potřeba pro skautské středisko zakládat jiný účet. Vše pohodlně zvládne v jednom účtu. Jen k střediskovému odběrnému místu následně přidá správnou fakturační adresu. 

Vše je potřeba stihnout nejpozději do 31.7.2024. Pak se příjem přihlášek zastaví a nová aukce bude vyhlášená pravděpodobně nejdříve až za rok. 

Přihlášením do aukce nic neriskujete, můžete jen získat

Není třeba se obávat ukvapeného rozhodnutí. Přihlášením se k aukci nevzniká žádný závazek. Pouze si zajistíte možnost, že v srpnu dostanete od dodavatele nabídku uzavřít smlouvu s vysoutěženými podmínkami.

Videonávod - přihlášení zvládnete za 10 minut

Připravili jsme pro vás krátké video, které vás ve 4 minutách provede založením účtu v zákaznickém portále a zároveň přihlášením odběrného místa do vyhlášené aukce. Mrkněte na něj:

Potřebujete-li s čímkoliv poradit, obraťte se na skautské operátory, které najdete na stránce kontakt.

O novou Skautskou energii je zájem. Už teď víme, že budeme soutěžit minimálně pro šest tisíc zájemců. Pokud se počty ještě podstatně zvýší, zvýší se tak i šance pro každého zapojeného, že výsledná nabídka dodavatelů bude ještě výhodnější. Tak se přidejte.

Hezké léto a super tábory!
Tomáš Slavík - Fred