Pořiďte dětem skautskou Přebíračku - atraktivní retrohra je novinkou letošních náborů

Chystáte letos nábor starších kluků a holek ve věku okolo 10 let? Přebírání provázku může být ideální prostředek pro zapojení nových dětí.

Pamatujete si kolíbku, vodu nebo obálku? Hra našeho dětství se vrací ve skautském provedení a může pomoct přilákat kluky a holky během náborů do skautských družin. 

Pojď si hrát

Připojíš se? Přebíračka je jednoduchá a zábavná hra, která díky tomu, že se nejlíp hraje ve dvou, může působit jako skvělý tmelící prvek. Pozveš kamaráda, aby se připojil k tvojí hře - a zároveň ho můžeš pozvat, aby se stal součástí tvojí skautské party. Hra se dá hrát ve škole o přestávkách i během čekání na vlak s oddílem. 

Ideální na nábor i jako dárek členům

Hra je vhodná pro děti v mladším skautském věku okolo 10 let. Během náborů poslouží jako aktivita na zapojení nových dětí nebo jako odměna za splnění nějakého většího úkolu. Může být i šikovným malým dárečkem pro děti v oddíle a třeba pak i zábavnou kratochvílí během táborového poledňáku.

Už nyní v eshopu

Přebíračka je k dostání na našem eshopu obchod.skaut.cz. Je součástí náborových balíčků, dostupná je ale i samostatně. Na kartičce v lákavé vesmírné grafice najdete barevný provázek, návod na kolíbku a QR kód, který vás odkáže na další postupy.

Doufáme, že se vám letošní nábory vydaří a že se vám podaří oslovit nějaké nové kluky a holky!

Využiješ je i pro oddíl

Hledáš drobné dárky pro členy oddílu? Za 25 Kč máš ideální řešení. Poté, co si děti s provázkem vyhrají, ho ideálně mohou poslat dále - náborovou kartičku omotanou provázkem darují nějakému kamarádovi a pozvou ho tak ke skautingu.

Stejně tak můžete s Přebíračkou vytvořit program pro oddíl - děti se mohou naučit nové způsoby přebírání, procvičit si tak kreativitu, paměť a spolupráci.

Při objednání se slevovým kódem, který obdržíš při registraci vašeho náboru, můžeš Přebíračku i všechny ostatní propagační předměty a materiály objednat se slevou 20%.

-> Naplánujte nábory a přihlaste se k získání podpory

-> Objednejte Přebíračku