20 tisíc - Skautská telefonní síť navýšila kapacity. Přidej sebe a své blízké!

Už rok si přes dvanáct a půl tisíce tisíce uživatelů STSky užívá nových výhodných tarifů a volání v naší síti zadarmo.

Dobrou zprávou je, že se nově podařilo s operátorem Vodafone vyjednat podstatné navýšení využitelných kapacit - nyní tak nic většímu rozšiřování našeho využívání nic nebrání. Původní ještě loňský limit 10 tisíc čísel stoupl na dvojnásobek, tedy na 20 tisíc čísel.

Pokud STS ještě nevyužíváš, zvaž to. Na www.skaut.cz/​sts najdeš podrobnosti, ceník ve skautISu. Pokud si nejsi jistý např. pokrytím Vodafone ve tvém okolí, můžeš služby nezávazně vyzkoušet a kdykoli zase služby ukončit - závazek zde žádný není. 

Pakliže STS již využíváš, můžeš snadno přidat i další rodinná čísla. Každý dospělý skaut může přidělit bez obtíží až 5 hlasových SIM. V případě, že máš limit vyčerpaný a potřebuješ další, obrať se na nás (telefony@skaut.cz) a zkusíme to zařídit. 

Přidaná čísla nemusí patřit jenom skautům, můžou ho mít tvoji neskautští příbuzní i kamarádi. Každý přidaný člověk může fungovat nezávisle od tebe, může si sám tarif spravovat i dostávat vlastní fakturu. Kromě toho, že podpoříš skauty a pomůžeš někomu k výhodnému tarifu, získáte možnost si zadarmo volat a smskovat.

To se navíc může hodit přímo na skautských výpravách a táborech! Volání zdarma v rámci sítě třeba usnadní organizaci před akcí i domluvy na místě! Připomeň proto prosím tento skautský benefit na oddílové nebo střediskové radě. Dlouho nebylo možné do sítě přidávat další čísla, hodně mladších členů proto doteď neví, že vůbec existuje, a přicházejí tak o možnost tuto skautskou výhodu využívat.

Rozšiřování naší sítě je výhodné pro organizaci i finančně. Operátor provizně přispívá na provoz Junáka, jedná se tak o významný doplňkový zdroj financování naší organizace. Naši skauti si díky tomu můžou užívat časopisů, funkčního SkautIsu nebo nových metodik. 

Detainí postupy a odpovědi na spoustu častých otázek najdeš na www.skaut.cz/​sts. Pokud tam neobjevíš návod na řešení svého problému, napiš nám na telefony@skaut.cz

Děkujeme za Tvoji pomoc s rozšiřováním naší sítě. 

Krásné jaro přeje 

Tomáš Slavík - Fred

ředitel TDC a vedoucí projektu STS