Zajímáš se o skautské vzdělávání? Přihlas se na Ústřední lesní školu 2022 již dnes!

Letošní ročník tradiční Ústřední lesní školy (dále ÚLŠ) proběhne 25. – 27. listopadu 2022 v Kutné Hoře. Jedná se o celostátní setkání skautských vzdělavatelů a všech zájemců o problematiku skautského vzdělávání.

Ústřední lesní škola je otevřená - jak zkušeným vzdělavatelům, tak začínajícím elévům. Přijet mohou instruktoři lesních i nelesních, kvalifikačních i nekvalifikačních kurzů, vítáme i instruktory zdravotnických kurzů a kurzů střediskového minima. Akce se můžete zúčastnit na libovolnou dobu, a navíc platíte pouze za objednanou stravu (500 Kč). 

Hlavními pilíři letošní ÚLŠ jsou budoucnost vzdělávání Junáka - českého skauta, budování komunity a sdílení zkušeností v rámci oborů (dle oborů odborných činovnických kvalifikací - dále OČK). Plánujeme společně kriticky nahlédnout na pracovní návrh celkové revize skautského vzdělávání od Odboru pro vzdělávání, diskutovat a sdílet zkušenosti v jednotlivých oborech OČK a setkat se s jejich garanty, a také obnovit kontakty v rámci vzdělavatelské komunity po dvouleté pandemické pauze, kdy se ÚLŠ konala pouze online. 

Přihlašování je již spuštěno na webových stránkách ÚLŠ a to do 1. listopadu 2022. Novinky se budou objevovat také na facebookové stránce ÚLŠ a na stránce události ÚLŠ 2022. 

Těšíme se ve společné setkání
Tým ÚLŠ 2022