Vygenerujte si pozvánku na Betlémské světlo nebo skautské PF 2024

Pomocí online generátorů můžete vytvořit pozvánku na Betlémské světlo nebo PF 2024 s oficiální grafikou a vlastním textem pro online platformy nebo pro tisk. Generátory umožňují vytvořit rychlé pozvánky ve více formátech pro sociální sítě nebo e-maily.

Betlémské světlo se blíží! 

Dej ve svém okolí vědět, jakou akci pořádáte a kde je možné si plamínek z Betléma od skautů odnést. V online generátoru je k dispozici několik variant formátů i motivů – stačí doplnit vlastní text a vcuku letu tisknout nebo sdílet.

Pár kroků a je hotovo

Betlémské světlo generator.skaut.cz/​bs

Skautské PF 2024 generator.skaut.cz/​pf

  • Zvol podklad (druh ilustrace nebo fotku)a ​rozměr pozvánky dle potřeby
  • Zadej lokalitu nebo adresu vaší akce
  • Zadej text a nezapomeň na uvedení místa a času
  • Zkontroluj podle náhledu a stáhni/​sdílej

Generování výstupu a použití

Výstup můžeš použít dle libosti, čtvercový výstup se výborně hodí na Instagram a formát 4:5 se nejlépe hodí na Facebook. E-mailem můžeš poslat jakýkoli z výstupů. Cover na FB událost nemusí být dobře funkční u všech stránek, u některých Facebook změnil nastavení a aktuální rozměr mu nevyhovuje.

Pokud se rozhodneš výstup sdílet, pamatuj, že Facebook upřednostňuje vlastní obrázek před sdíleným odkazem. Pokud to umíš, výtvor si stáhni a nahraj na Facebook z počítače.

Stejný nástroj můžete použít pro skautská PFka, proto stejně jako u všech ostatních výstupů budeme rádi, pokud nám jakékoli připomínky /​ chyby /​nedostatky /​ pochvaly zašleš na logo@skaut.cz. Pomůžeš tak vývoji Skautského vizuálního stylu. Děkujeme!

Další materiály a podpora

Pokud organizuješ akci spojenou s rozdáváním Betlémského světla, nezapomeň ji přidat na mapu akcí na webu www.betlemskesvetlo.cz.  Hodit by se ti mohly třeba taky plakáty, samolepky na lucernu, placky, záložky nebo kalendáříky. Oceníš pomoc s tiskovou zprávou? Chceš si stáhnout plakáty s novou ilustrací ve formátu A1, A2 a A3 v pdf a vytisknout? Jsi fanoušek muziky? Tohle všechno potřebné se bude probírat na online táboráku na téma Betlémské světlo.