Vyřeš praktické otázky ke družinovému systému. Připoj se 26. listopadu v 19h do živého vysílání

Jaký má přínos družinový systém pro holky a kluky ve tvém oddíle? Jakou s ním mají zkušenost ostatní? Nejen nad těmito tématy si budeme povídat se zkušenými hosty a pokusíme se přinést inspiraci a motivaci do vašich snah ve vedení družin.

Kdy stream proběhne?

V neděli 26. 11. 2023 od 19:00 Délka: 90 minut

Živé vysílání naladíte na: 

S kým si budeme povídat?

Významnou roli budou hrát lektoři družinového systému, kteří dva roky pořádali semináře, mluvili s lidmi a vyzobali hromadu užitečných zkušeností, které by s vámi rádi sdíleli. Dozvíte se vše, co se k tématu dá říct, jak trable řeší v různých místech republiky i co bývá největší výzvou. Dalšími hosty budou lidé z oddílů s různou zkušeností, dlouhodobější praxí a budeme se s nimi bavit o tom, co se jim daří a nedaří. 

Pro koho je tohle vysílání?

Především pro vedoucí oddílů, jejich zástupce a další členy týmu, kteří pracují s výchovnou kategorií skautek a skautů.

O čem se budeme bavit?

Hlavním tématem budou praktické otázky které se vážou k práci s družinovým systémem, probereme také dotazy, které předem posbíráme, a zabrousíme na diskuze, které probíhají SkautFórem.

Budeme s vedoucími hledat inspiraci, kteří družinový systém řeší, budeme se víc zaměřovat na jejich práci, oddílové rady, život rádců, pracovní nasazení a jak udělat, aby nevyhořeli.

Dejte vědět ostatním

Znáte někoho, kdo by o tomhle vysílání měl vážně vědět? 90 minut plných příkladů dobré praxe a nabídky nástrojů pro družinový systém může být inspirací pro mnohé. Dejte jim o tom vědět. Pošlete pozvánku nebo odkaz na událost. 

Pokud nemá Facebook, sledovat může i na www.youtube.com/​skautinfo. 

Za programový tým Barbora Tichavová (Rozárka)
místostarostka, zpravodajka pro program