Skautské joby ve Skautském institutu

Skautského ducha může mít i docela seriózní džob. Jsme parta, která nehledá důvody proč něco nejde. Máme ostruhy z táborů i střediskovek, nebojíme se zkoušet nové věci a hledat nové výzvy. V pondělí pohromadě snídáme, občas se společně vrhneme na nějaký sportík nebo osvědčený trojboj kytara-oheň-buřt. A do tohohle našeho wigwamu na Staromáku teď hledáme nové posily! Jedna z těchto pozic čeká na tebe, pokud ti sedí plánování, umíš se dělit o úkoly a zodpovědnost je tvoje ikonická superschopnost.

Projektový*á manažer*ka vzdělávacích programů

V tvůrčí skupině, kterému říkáme SI Kabinet, věříme v inspirativní potenciál skautské výchovné metody pro formální vzdělávání. Už několik let vytváříme a realizujeme vzdělávací programy pro školy. Teď bychom tu měli židli pro zkušenou projekťačku nebo projekťáka. Tvým úkolem by bylo hlavně komunikovat se školami a lektory*kami, zajišťovat hladký chod programů, podílet se na jejich administrativě a propagaci. 

Jsi pečlivý*á, máš koncepční myšlení, zkušenost s vedením projektu i s rozpočtem a zvládneš si věci dobře rozvrhnout i vykomunikovat? 👉 https://www.jobs.cz/​rpd/​2000100403/

Facility manažer*ka

Historická budova na Staromáku, ve které sídlíme, je veřejný prostor, památka, kopa kanceláří, tři pavlače a jedna kavárna. Chodí sem stovky lidí každý den a my hledáme do týmu někoho, kdo by tohle pestré prostředí dokázal za chodu udržovat příjemné, útulné, funkční a čisté. Tvým úkolem by bylo v téhle oáze v centru Prahy řídit úklid, údržbu a zvelebování interiéru. Stal*a by ses v tom bez nadsázky pravou rukou šéfky Staromáku.

Máš technické vzdělání nebo praxi, umíš řídit lidi, zvládáš s chladnou hlavou a fortelem i menší krizovky? 👉 https://www.jobs.cz/​rpd/​2000103092/