Pořiďte aršíky skautského tetování na tábor nebo na podzimní nábory

Loni jsme představili tuhle novou sadu tetování, která má za úkol přilákat kluky a holky do skautských družin. Vtipné skautské tetovačky můžou posloužit jako drobný dárek či odměna za splnění nějakého úkolu na náborech nových členů. Existují dvě varianty – pro mladší i pro starší.

Tetování můžeš využít během náborů jako aktivitu na zapojení nových dětí, nebo drobné dárky pro členy oddílu. Aršík tetování se k tomu přímo nabízí. Tetovačka může zaujmout nějakého kamaráda, začne se vyptávat a dostane pozvání ke skautingu. Oblíbené skautské motivy jsou zpět a navíc jsme loni připravili novou sadu pro starší skautky a skauty.

Tetování pro starší děti

Skautské dobrodružství zanechává stopu! Po pořádném dobrodružství se někdy vracíme se škrábanci, odřeninami a štípanci. Právě to připomíná sada tetování pro děti okolo 10 let. S tetováním jizev, náplastí a modřin se jistě vyřádí i děti v oddíle.

Na archu velikosti A4 najdete 84 menších tetování - jedno tetování vychází tedy na 1 Kč.

Tetování pro mladší děti

Tetování si užijí i světlušky a vlčata v oddíle se svými oblíbenými motivy.

Na archu velikosti A4 najdete 54 tetování - jedno tetování vychází tedy na 1,50 Kč.

Proč vyzkoušet nábor holek a kluků ve skautském věku? Zamyslete se s námi!
Barbora Tichavová - Rozárka

Skladem na skautském obchodě

Tetovačky jsou k dostání na našem eshopu obchod.skaut.cz. Jsou součástí náborových balíčků, dostupné jsou ale i samostatně.

-> Naplánujte nábory a přihlaste se k získání podpory

Všem přihlášeným k náborům poskytneme slevový kód (sleva 100%), který použijete při nákupu náborového balíčku. Dostanete ho tak ZDARMA. Navíc získáte slevový kód, který můžete využít na nákup dalších propagačních předmětů a materiálů, které tak můžete pořídit se slevou 20%.

-> Objednejte sadu tetování

Doufáme, že se vám letošní nábory vydaří a že se vám podaří oslovit nějaké nové kluky a holky!

Za TDC
Petra Daněčková (Peťule)