SkautInfo TV Live: Úvodní živé vysílání pro všechny delegátky a delegáty mimořádného Valného sněmu – 26. dubna od 19h

18. června proběhne v pražském Rudolfinu mimořádný Valný sněm Junáka - českého skauta. Stejně jako u řádného sněmu je zodpovědností každé delegátky a delegáta dobře se připravit s cílem následně řádně a informovaně užívat svého práva ovlivňovat rozhodování Junáka - českého skauta.

A k tomu pomůže právě toto vysílání. Připojte se v  26. dubna 2022 v 19:00 až 20:30 na facebook.com/​skautinfoyoutube.com/​skautinfo.

Živé vysílání upozorní s dostatečným předstihem na všechny podstatné obsahové i organizační záležitosti, které se týkají každého delegáta a delegátky. Ukáže, kde najít materiály ke studiu, představí stručně jednotlivá sněmovní témata, odkáže na již proběhlá i na chystaná tematická živá vysílání, odpoví na dotazy sledujících. 

Vysíláním provedou sestra náčelní Vendula Bušková - Véňa, pověřená přípravou mVSJ za Náčelnictvo, a bratr Ondřej Peřina - Jerry, zpravodaj pověřený přípravou mVSJ za Výkonnou radu.

VŘELE doporučujeme sledování živého vysílání (nebo alespoň záznamu) každé delegátce a delegátovi, velmi si tak zjednodušíte svoji přípravu na mimořádný Valný sněm. Ke sledování jsou samozřejmě zváni všichni ostatní zájemci a zájemkyně. 

valnysnem.skaut.cz | kancelar@skaut.cz