Přidej se do týmu Obroku 2024

JOBrok je stránka, kde najdeš vypsané volné pozice, které nám ještě v přípravném týmu Obroku zbývá obsadit. Budeš jedním z nás? Dostaneš příležitost získat nové zkušenosti, zážitky i kamarády. Pojď s námi tvořit roverskou akci roku 2024.

Příprava celorepublikového setkání roverů a rangers už je v plném proudu. Jednotlivé týmy, které čítají téměř sto skautských dobrovolníků, pracují na svých úkolech, setkávají se online i osobně a společnými silami připravují akci, která se uskuteční už v květnu 2024. A proč se na organizaci Obroku vlastně podílí?

JOBrok je jedinečná příležitost

Podle samotných členů přípravného týmu organizací získávají nové zkušenosti, osobně se rozvíjejí, posouvají v oblastech, které je baví, a objevují nové další. Zároveň tak naplňují roverské heslo „Sloužím“. 

„Do týmu Obroku jsem se přidal, abych vystoupil ze své komfortní zóny, naučil se něco nového a smysluplně trávil svůj volný čas. Přípravu vnímám jako službu druhým, ale i jako službu sobě,“ vysvětlil vedoucí komunikační sekce Matrio – Adam Horry. 

Přípravy Obroku ale také nabízejí prožití nevšedních zážitků nebo seznámení se s novými lidmi a vznik nových přátelství. A taková příležitost možná čeká právě na tebe! Organizátoři Obroku ještě hledají do svých řad pomocnou sílu na některé neobsazené pozice, proto neváhej a podívej se na stránky https://jobrok.obrok24.cz. Třeba hledají právě tebe. Příležitost, kdy se můžeš věnovat své zálibě, oboru, ve kterém studuješ či pracuješ, a zároveň se tím společně s partou fajn lidí podílet na dobré věci, nepotkáš každý den. Nenech si ji ujít.

Zdislava Matysková (Didi)