Představujeme 3 nové skautské publikace! Doplňte si knihovnu před tábory

Na TDC - Tiskovém a distribučním centru Junáka - českého skauta kromě časopisů a podcastů vydáváme také knihy. V poslední době se nám podařilo zpracovat rovnou tři, a tak bychom vám je rádi představili.

Buď pobaven 2

Vydáváme pokračování velmi úspěšného komiksového zpracování vtipných momentů ze skautského života, ve kterých se najde každý z nás.

Lehké kapesní zpracování je ideální na cesty i na tábor, hlavně ho ocení všechny věkové kategorie od světlušek po vedoucí! Hodí se jako bezva odměna do celoroční hry nebo za závody - zachrání dobrou náladu i při čekání na zpožděný vlak. 

Rádcovský zápisník

Nový parťák z papíru pro všechny rádce! Tipy na přípravu programu, vedení družiny ale také naučí jak komunikovat s rodiči nebo jak vytvářet bezpečné prostředí. 

Cílem Rádcovského zápisníku je nabídnout rádcům družin příručku, která jim pomůže při jejich vedení družiny a jejich rádcovském rozvoji. Lze s ním aktivně pracovat a přizpůsobovat ho svým potřebám.

Listy Jurovi

Nejvydávanější metodická příručka pro skautské vůdce. Rozšířené vydání. Použitý text Listů Jurových vychází z posledního pátého vydání z roku 1991.

Od jejího napsání uplynulo téměř 80 let a mnoho věcí se změnilo, je s podivem, jak základní metodické rady a poučky platí dodnes. Schopnost vcítění se do duše skautů přináší stále inspiraci a podněty. 

Všechny knihy seženeš na skaut.cz/​obchod

Za TDC Eliška Jonášová – Keliška