Poslední půlrok workshopů k družinovému systému. Využij příležitosti skautsky se dobít!

“Cítím se skautsky nabitá” je jedna z mnoha pozitivních zpětných vazeb více než tisícovky účastníků workshopů. Toužíte-li po něčem, co vás nejen skautsky nakopne a utříbí myšlenky, ale zároveň dá příležitost se s oddílovou radou shodnout a vytvořit plán, tak vězte, že workshop je to pravé. Už jen do července 2023 je zde nabídka dotovaného a akreditovaného workshopu – využijete ještě příležitosti?

Jak to všechno probíhá?

Možná víte, že existuje web druzina.skaut.cz, kde najdete všechny informace a termíny. Přesto si ale těžko představujete, jak že to celé proběhne? Mrkněte do galerie, naznačí vám, jak celý proces může probíhat.

Stojí to za to?

Finančně to nestojí nic, ba naopak! Náklady na lektorné, cestovné lektorů k vám, veškeré materiály a i jídlo na akci proplatíme. Stačí abyste si domluvili termín, místo a dostatečný počet účastníků. 

Bude vás to stát jen čas (domluva + celodenní workshop). Ale podle zpětných vazeb z workshopů je to investice, která stojí za to. Mrkni na "word cloud" v úvodním obrázku tohoto článku, který je sestavený z klíčových slov sesbíraných ze skutečných zpětných vazeb.

Jak posílit váš kraj?

Už 128 středisek prošlo workshopy. Mrkněte na mapu, ze které vyčtete, jak je na tom třeba váš okres či kraj. Třeba to pomůže společné domluvě v rámci vašeho regionu. ;)
V těchto dnech jde na skautské kraje e-mail o konkrétní četnosti na jejich území, aby se jim lépe koordinoval případný společný termín pro prázdnější oblasti. Neváhejte případně své skautské kraje také kontaktovat, ať vás ve snaze udělat společný workshop podpoří. Třeba proto, že je vás ze střediska nedostatečný počet účastníků, anebo chcete načerpat inspiraci z dalších oddílů.

Tip na závěr

Chcete-li termín přímo pro vás (například máte již termín výjezdní porady) a ještě není vypsán na webu, neváhejte si o něj napsat, třeba se dohodneme dopředu.;) Plošně inzerované termíny dalších workshopů (květen – červenec 2023) můžete očekávat během března.

Máte-li jakékoliv dotazy či připomínky, neváhejte se obrátit na kontaktní e-mail: druzina@skaut.cz.

Za programový tým ústředí
Markéta Musilová – Blecha