O víkendu proběhne poslední jednání současného Náčelnictva před Valným sněmem. Nahlédněte do programu nebo se zastavte

Skutečnost, že se jedná o zasedání Náčelnictva předcházející Valnému sněmu, se poměrně výrazně promítá do programu jednání.

Páteční večer členky a členy NJ věnují projednávání první části materiálů pro delegátky a delegáty Valného sněmu, konkrétně Zprávy Náčelnictva a Výkonné rady a zabývat se budou také návrhy vyznamenání.

V sobotu dopoledne Náčelnictvo projedná ve 2. čtení novelu Řádu pro vzdělávání, Zprávu Výkonné radyVyhodnocení ročního plánu VRJ na rok 2023 dalším bodem programu bude Vyhodnocení projektu Spolkový časopis a věnovat se bude také návrhům usnesení pro Valný sněm.

Během odpoledne pak členky a členy NJ čeká projednávání závěrečné zprávy strategického tématu Podpora roverské výchovné kategorie a další (před)sněmovní materiály, tentokrát Zpráva o hospodaření ústředních orgánů, vyhodnocení Strategie 2022, návrh programu Valného sněmu či jmenování členů mandátové a volební komise. 

Kompletní program 131. zasedání Náčelnictva je k dispozici níže, pokud byste byli rádi na nějaký bod “přímo u toho”, stačí se ozvat na e-mail nacelnictvo@skaut.cz, rádi vás uvidíme:-)

Jednání Náčelnictva proběhne 9. – 10. 2. 2024 v Praze

  • v pátek v zasedačce ústředí (Senovážném nám. 24, Praha 1)
  • v sobotu v zasedací místnosti Elpidy (Elpida, o. p. s., Na Bělidle 34, Praha 5)

 Lenka Šablová, asistentka Náčelnictva