Novinka: Skautská telefonní síť je nyní dostupná všem členům od 15 let. A jejich rodinám. Využij toho!

Přidej se do Skautské telefonní sítě a volej si v rámci sítě zadarmo se svými skautskými kamarády! Vyřízení probíhá celé online, stačí vybrat tarif, odsouhlasit to ve SkautIsu a Vodafonu a nové číslo bude do týdne tvoje.

STSka je už teď užitečným nástrojem pro vedení oddílu. Díky volání zadarmo může být jednodušší svolávat porady i řešit problémy - na táboře pak můžete telefony používat skoro jako vysílačky. Kromě toho jsou tarify i levnější než běžné, na STSce tak můžeš zároveň i ušetřit. Doteď se do sítě mohli přidávat jen lidi od 18 let, nově můžeš své číslo (a 6 dalších) do sítě převést už od 15 let!

Jak to funguje? 

  • Mrkni nejdřív níže na ceník, jestli tam je nějaký tarif, který by ti sedl. Pokud ne, nezoufej - tarif se ti dá přizpůsobit na míru. Kompletní ceník STS je dostupný ve skautISu po přihlášení.
  • Přihlásit se k STSce můžeš přes SkautIS, tam se ti vygeneruje přístupový kód a ten musíš pak při objednávce na www.vodafone.cz/​skaut.
  • Proces převodu čísla trvá cca týden.
  • Do STSky můžeš přizvat až 6 dalších čísel, se kterými si díky propojení v STS můžeš neomezeně volat i SMSkovat (stejně jako se všemi ostatními 13 tisíci dnes zapojenými).
  • Pokud ti tarif nesedne, můžeš ho kdykoliv zrušit. V STSce není žádná výpovědní lhůta.

Máš-li dotazy a odpověď nenajdeš na www.skaut.cz/​sts, kontaktuj nás na telefony@skaut.cz.

Tomáš Slavík - Fred
vedoucí projektu STS