SkautInfo TV Live: Nalaď se na rovering, streamujeme už 24. září

Na Obroku byl pokřtěn nový roverský program. Jak vypadá a co přináší nového? Živé vysílání k roverskému programu vám představí jeho nástroje i jak s nimi v kmeni nebo oddíle můžete pracovat. Připojte se a neváhejte pokládat další otázky.

Živé vysílání proběhne 24. září od 19:00 a sledovat ho můžete na FB SkautInfo TV Live nebo na Youtube.

Roverský stream je pro všechny, kteří se chtějí v roverském programu zorientovat. Vysílání vás provede základními body a milníky na roverské cestě. Vysvětlí, proč je roverský věk rozdělený na dvě etapy – putující a provázející, proč se jmenují zrovna takto a jak k nim přistupovat. Bavit se budeme o projektech a výzvách a  co všechno najdete v Roverském kompasu. Zjistíte i kdo je roverský průvodce a proč je pro rovery a rangers důležitý. A otevřeme další témata související s roveringem – i dle vašich dotazů. 

Roverský program vám představí zástupkyně programového týmu z Kanceláře ústředí, členové Roverského odboru nebo účastníci testování pilotních nástrojů pro roverský program. Budeme si povídat o jejich zkušenostech s nástroji i roveringem, o podpoře pro rovery a rangers a jejich roverské průvodce, kterou ať už Skautské ústředí nebo Roverský odbor nabízí. 

Pokud se vám termín streamu nehodí, budete se moci kdykoliv později podívat na záznam na skautském YouTube kanálu. A už teď si můžete přečíst článek s tipy, jak s roverským programem v novém skautském roce začít.

Těšíme se na vás!

Za programový tým ústředí
Anežka Bednářová