Kurz přežití s doplňky Bushman: Vybav se chytře a užij si léto naplno!

Co takhle dát si jeden rychlokurz přežití? Proč? Třeba proto, aby Tě během dovolené nezaskočilo cokoli nežádoucího. Vsaď na vychytávky od Bushmana – doplňky, se kterými zažehnáš krizi… a zaženeš hlad!

Pár cestovatelských BUSHMAN tipů:

Nemusíš na svých cestách lovit, abys přežil. Dej si naše sušené maso! Tahle nevšední svačinka je nabitá proteiny, vyrábí se zcela podle tradiční jihoafrické receptury, a to pouze z prémiového hovězího masa.

Obloha plná hvězd je sice nesmírně krásná, ale na cestu Ti zrovna moc neposvítí. Rožni kdykoli a kdekoli s čelovkami a svítilnami BUSHMAN. Překvapí Tě svým výkonem a odolností.

Do auta, pod stan, ale i do apartmánu je jako dělaná samonafukovací matrace BUSHMAN se širokou zádovou částí, na které se vyspí až 2 lidé. A Ty dobře víš, jak je spánek důležitý, pokud chceš přes den dobře fungovat…

Bushmani jsou požitkáři a mají se jak k dílu, tak k jídlu. Plastové příbory bojkotuj – CUTLERY SET je z potravinářské oceli a snadno ho sbalíš na cesty. Díky karabině máš nůž, vidličku i lžíci neustále po ruce.

Až se přesytíš dobrodružstvím, dej si relax. Hoď nohy nahoru, anebo vyraz k vodě. Set čtyř osušek FAMILY bude ideální na cesty s rodinou nebo kamarády. Osušky z mikrovlákna a ve froté úpravě schnou až 4x rychleji než klasické ručníky, navíc jsou až 6x lehčí a mnohem skladnější.

Tak zážitkům zdar a komplikacím zmar! A kdybys sháněl pohodové oblečení z přírodních materiálů anebo spoustu užitečných a praktických doplňků pro všechny své oblíbené venkovní aktivity, zajdi na www.bushman.cz – máme přesně to, co potřebuješ.

www.bushman.cz