Jet jako servisák na celosvětovou skautskou akci je bezva. Třeba na Moot

Servisák občas tvrdej chleba má. Na některé akce přijede servisáků málo a člověk pak dře od rána do večera a nemá čas si akci užít. Na některých stojí třeba jídlo trochu za prd. Nic z toho ale neplatí pro celosvětové akce, třeba už pro Moot 2025 v Portugalsku!

Moot je specifický v tom, že je pro dospělé účastníky. Kdokoli od 18 do 25 je ten, pro koho je program nachystán. Ale ani pro lidi 26+ to není žádná pekelná ztráta času. Uplynulý víkend jsme se s vedením české výpravy zúčastnili přípravného setkání v Portugalsku a máme několik zaručených lákadel:

👉 nebudeš drhnout záchody - jak je zvykem, na těchto akcích jsou sanitární práce svěřeny najaté firmě a pro mezinárodní servisáky jsou určeny “joby” především v programu

👉 nebude podstav - už teď je z registračních čísel jasné, že se plánovaný počet servisáků naplní; a i kdyby ne, tak jen v UK je nachystaná asi tisícovka dalších zájemců 😮

👉 zažiješ toho víc než účastníci - v ceně budeš mít i 3 dny před akcí v Lisabonu, ve kterých proběhne nějaký trénink, ale taky večerní společenské programy atd.!

Navíc: hlavní tábořiště leží půl kilometru od oceánu, v létě v Portugalsku skoro vůbec neprší, a hlavně jak účastníci tak servisáci budou opravdu z celého světa - i na přípravném víkendu byly zastoupeny výpravy od Austrálie přes Angolu až po Chile.

Pozor: díky slevě od pořadatelů je akce při zaplacení celé částky do konce června o dva tisíce levnější.

Takže jestli nejsi v nekomfortu s komunikací v angličtině, tak neváhej dlouho a přihlas se na moot2025.cz!

Fotky z tábořiště v Portugalsku:

Jakub Ambrozek - Mravenec
zástupce vedoucího české výpravy na Moot 2025
(mravenec@moot2025.cz)