Informace pro revizní komise na Křižovatce a ve Zpravodajství

Webové stránky Křižovatka a Zpravodajství se sice proměnily, důležité informace zde ale zůstávají! Kde a jak najdete články a vzory pro revizní komise?

Křižovatka je v novém designu, funkci ale plní stejnou - jeden ze základních informačních kanálů pro naše členy. Přichází s filozofií snadného a rychlého vyhledávání informací, které mají být nejen kvalitní, ale také stručné. Články mají být přínosné pro zkušené čtenáře i pro začátečníky. Na Křižovatce naleznete speciální sekce pro jednotlivé funkce, tedy i  sekci pro revizní komise. V této sekci je popsaná činnost RK, kalendář pro RK, odkazy na relevantní předpisy a šablony/​vzory. Speciální článek je připraven pro nováčky ve funkci RK. Dozví se, co je potřeba po sněmu zařídit a jak v této funkci začít.

Na Křižovatce zůstává samozřejmě i archiv předpisů. Pokud budete potřebovat nikoliv aktuálně platné znění předpisů, ale jeho starší verzi, lehce se k nim dostanete z aktuálního článku přes ikonu hodin v pravém horním rohu daného článku.

Ve Zpravodajství naleznete aktuality a časově omezené zprávy. V záložce Hospodaření a revize si můžete filtrovat články z oblasti hospodaření a RK. V záložce Zprávy z ústředí naleznete důležité články z řízení organizace.

Když chcete získat přehled všech článků k hledanému tématu, nebo když si nejste jisti, kde přesně se hledaný článek nachází, využijte funkci vyhledávání. Funguje již jak na Křižovatce, tak ve Zpravodajství. Ve vyhledaných článcích máte vyznačeno štítkem, ve kterém zdroji (Křižovatka/​Zpravodajství) článek najdete a proklikem se na něj přímo dostanete.

Jana Godarová (Ellie)
koordinátorka agendy revizních komisí

související: Hospodaření na Křižovatce a ve Zpravodajství