Do prodeje jde skautské prší!

Pokusili jsme se o nemožné – vměstnat skautská dobrodružství do balíčku hracích karet. Posuďte sami – povedlo se nám to?!

Na skautská léta každý vzpomínáme s láskou – na nervozitu při skládání skautského slibu, teplý čaj na puťáku, zpívání u ohně… Připomeňte si je znovu díky skautským kartám.

Jsou jako běžné prší – obohacené o skautské motivy. Z králů se staly osobnosti světového i českého skautingu, ze svršků jsou zase okrojovaní skauti a skautky, představitelé čtyř věkových kategorií (V&S, skauti, roveři, vedoucí). Karty nižší hodnoty 7 až 10 znázorňují skautské zákony a výjevy skautské praxe. Celkově karty fungují dobře jako běžné prší pro “mokrý program”, ale i jako učební pomůcka pro nezasvěcené. Skautské zákony se tak rázem dají učit hravou formou. 

Součástí balíčku je i “tajná” třicátá třetí karta se speciálními vlastnostmi – osvěží hru i pro ostřílené hráče → více informací v samotném balíčku.

K dostání jsou ve skautských obchodech za 85 korun, při koupi 3 a víc kusů navíc jen za 70.

Něco dalšího?

Až budete mít na eshopu vkošíku karty, nezapomeňte se rozhlédnout po eshopu, co přibrat. A můžete využít letní slevy při koupi 3 a více na vybrané produtky, jako třeba Rádcovský zápisníkSkautská praxeKarty Ben Já Mína, či knížku Buď pobaven.