Máte připravené doprovodné dárečky k rozdávání betlémského světla? Objednejte vše včas

Již brzy k nám skauti ze Salcburku přivezou Betlémské světlo, to pak poputuje dál do tisíců domácností. Tato vánoční akce, při které skauti a skautky předávají lidem světýlko z Betléma, už je za dveřmi, proto je nejvyšší čas připravit si vše potřebné. Obohaťte i letošní šíření Betlémského světla doprovodnými dárečky, máme pro vás nové placky, které mohou mít připnuté všichni, kteří světlo rozdávají.

K dispozici jsou kapesní kalendáře, nové placky s nově vyladěným logem betlémského světla, záložky, razítka i plakáty. Můžete si s předstihem připravit všechno, co budete potřebovat. Bližší informace k letošnímu Betlémskému světlu najdete zde.

Kalendáříky k Betlémskému světlu na rok 2022 (100 ks za 50Kč)

Velmi oblíbené kapesní kalendářky s ilustrací skautů s lucerničkami. I letos je nabízíme s dostatečným předstihem, můžete je již nyní objednat na skautském eshopu.

Placky s motivem Betlémského světla

Novinka - pro označení organizátorů nebo jako dárek či předmět k zakoupení.

Razítka Betlémské světlo (v sadě 3 ks za 175 Kč)

Razítka jsou ve tvaru hvězdiček a komet. Kreativní duše jistě zajásají. Rozměry: dvě razítka mají tisknutelnou plochu 5x3 cm a jedno 2x2 cm. 

Záložky do knížky (100 ks za 45 Kč)

Vánoce jsou hned ze dvou důvodů knižním svátkem. Jednak konečně získáte čas na čtení, jednak pravděpodobně dostanete nějakou knížku pod stromeček (protože darování knížek je vděčná klasika).  Sečteno a podtrženo, záložky se na Vánoce hodí! Obzvláště s malebným motivem Betlémského světla.

Plakáty k Betlémskému světlu (po 2-4Kč)

Tradičně si můžete objednávat také plakáty k informování veřejnosti o Betlémském světlu, výběr je ze 4 druhů.

Vše najdete na: obchod.skaut.cz/​vanoce/​betlemske-svetlo

Propagujte předání Betlémského světla na sociálních sítích prostřednictvím generátoru

Pro Betlémské světlo jsme tradičně připravili také jednoduché rozšíření generátoru. Umožní Tobě a Tvé jednotce vygenerovat rychlé pozvánky na sociální sítě/e-mail v podobě čtvercového příspěvku, cover fotky pro FB profil/​stránku a cover fotky pro FB událost. Vše najdeš na webu http://generator.skaut.cz/​bs.

Za TDC
Petra Daněčková (Peťule)