Avízo: Od ledna 2024 budeme mít pouze jeden skautský online obchod namísto dosavadních dvou

Od ledna 2024 už nebudeme mít dva skautské internetové obchody, ale jeden. Zatímco do konce roku 2023 je beze změny možné nakupovat na www.junshop.cz i na www.obchod.skaut.cz, od ledna 2024 budeme mít jen jeden online skautský obchod na adrese www.junshop.cz.

Doposud měl JUNSHOP vlastní online obchod na (nejen) vlastní produkci a TDC vlastní online obchod na (nejen) vlastní produkci. Od nového roku budou obě (!) produkce k zakoupení jednotně v internetovém obchodu na adrese www.junshop.cz. Bude tam možno nakupovat všechno na jednom místě, během jednoho nákupu. Nebude třeba přemýšlet a pamatovat si, kde lépe nakupovat dekrety a kde lépe nakupovat šátky.

Tato změna reaguje na hlasy volající dlouhodobě po sjednocení internetových obchodů do jednoho. Z pohledu zákazníka je zřejmé, že chce nakupovat na jednom místě, zároveň se ale v případě JUNSHOPu a TDC jedná o dvě samostatně produkující, rozvažující i účtující entity, proto změna nebyla vůbec jednoduchá. Týmy TDC i JUNSHOPu do změny napřely a ještě napřou opravdu velké množství energie a patří jim za to velký dík.

Lze předpokládat, že na startu bude nové řešení mít ještě nějaké chybky a bude postupně laděno, na začátku roku je tedy na místě jistá míra shovívavosti při zabíhání nových postupů. Díky všem za pochopení. 

Do konce roku 2023 jsou v plném provozu ještě oba online obchody a můžete si tak vybrat třeba nejen ve výprodejové akci e-shopu TDC nebo ve vánočním katalogu JUNSHOPu.

Pevně věřím, že skautské nakupování bude tímto krokem do budoucna přehlednější a příjemnější pro všechny zákazníky. 

Josef Výprachtický - José
starosta