Mějte plány v kapse s roverským diářem na rok 2021/2022. Ke koupi na skautském obchodě

Pořiďte svým roverům diář na rok 2021/2022. Pomůže jim s plánováním, co vše podniknou, zaznamenáváním průchodu roverským a skautským rokem. Vychází každoročně a je to praktická pomůcka (nejen) pro všechny aktivní rovery a rangers.

Roverský diář je skloubením klasického časového organizéru spolu s interaktivním přehledem roverského programu. Je tedy velkou výhodou, když diář roverům a rangers pořídíte. Pokud s ním budou aktivně pracovat, získají nenahraditelný nástroj, který jim umožní na jednom místě přehledně a systematicky plánovat jejich čas a aktivity, ať už skautského, roverského, soukromého, studijního nebo pracovního charakteru. A kde ho seženete?

Kupte si diář na skautském eshopu

Předností diáře jeho lehká sešitová vazba a praktický doplňkový obsah (například plánovací kalendář, rozvrh hodin, nebo seznam projektů k inspiraci). Stojí jen 25 Kč. Diář můžete koupit na skaut.cz/​obchod

Objednejte si časopis Roverský kmen

Roverský diář přijde všem jeho odběratelům a odběratelkám zdarma. Jestli časopis neodebíráte v rámci registrace, zvažte možnost objednávky. Kromě kvalitního čtení můžete příležitostně získávat i bonusové přílohy.

Odběratelům přijde do schránky automaticky

Pokud časopis Roverský kmen odebíráte, tak ho pravděpodobně už máte, protože vám přišel s rozesílkou podzimních časopisů :)

Rovering je mimo jiné cesta k vlastní zodpovědnosti. Příležitost, jak postupně převzít otěže svého vlastního života a jeho náplně. Rovery a rangers už nikdo nebude vodit za ručičku, předpokládá se, že se o sebe postarají především sami. K tomu mají mnoho užitečných nástrojů. Roverský diář je jedním z nich.

Jaký obsah roverský diář letos nabízí?

V diáři najdete základní údaje – informace o majiteli/​majitelce diáře. Dále plánovací kalendář na jednu stránku – minitabulky řazené podle jednotlivých měsíců s určením dat a dnů v týdnu a plánovací kalendář s malým prostorem na poznámky, mapu ČR s měřítkem, rozvrh hodin a úkolníček.

Určitě se bude hodit i přehled roverských akcí a kurzů pro inspiraci a roverský program v číslech a heslech, který nabízí tabulkový přehled roverského programu. Například to, jaké aktivity a činnosti by měli brát roveři a rangers na zřetel a čemu by se měli v průběhu roku ideálně věnovat.

Hlavní kalendář je členěn podle týdnů (jeden týden na dvojstránku) a v každém poli se lze dočíst datum, den, svátky či kdy vychází a zapadá slunce. Roverskou nadstavbou je zanesení roverských a skautských akcí do kalendáře, instrukce k programovému plnění roverského roku, přehledná programová tabulka k vyplňování (a hned ve třech různých verzích – pro začínající, putující i zkušené rovery a rangers), kteří si zde mohou systematicky zanášet splněné výzvy, projekty, účast na akcích a kurzech atd.

Dále roverský program ve třech bodech – převedení roverského programu do jednoduché infografiky. A na závěr ještě seznam výzev a projektů k inspiraci a evidence vlastních výzev a projektů.

Za TDC

Petra Daněčková (Peťule)
redaktorka interní komunikace