Získej místo zdarma na Mezinárodní kongres ekovýchovy. Výzva Skautského institutu pro skauty 14-26

V březnu se v Praze koná Světový kongres environmentální výchovy. Jeho důležitou součástí je pětidenní mládežnický mezinárodní kongres Youth Environmental Education Congress. A na ten nabízíme dvěma členům Junáka - českého skauta účast s uhrazeným ubytováním, cestovným i účastnickým poplatkem. Přihlas se do 9. prosince!

Youth Environmental Education Congress (YEEC) je zaměřen na podporu a rozvoj mladých lidí, kteří jsou aktivní v oblasti životního prostředí, klimatu, udržitelnosti či veřejného dění.

Pětidenní akční program ve dnech 13.-17. 3. propojí aktivní mladé lidi z celého světa a umožní, aby se navzájem inspirovali. Na akci vznikne v diskuzích s předními světovými aktéry z oblasti životního prostředí a vzdělávání společná zpráva o potřebách mládeže, kterou účastníci YEEC přednesou v rámci hlavního programu Světového kongresu environmentální výchovy (WEEC).

Buď toho všeho součástí!

Pořadatelé kongresu nabídli členům a členkám Junáka dvě místa s uhrazením:

  • zpátečního cestovného veřejnou dopravou z místa bydliště do Prahy do výše 1 000 Kč (oproti doloženým jízdenkám)
  • ubytování do výše 2 000 Kč
  • účastnického poplatku ve výši 3 600 Kč

Stačí, když nám krátce napíšeš o tom, proč si myslíš, že bys na kongresu neměl/​a chybět. Pokud máš jakékoli zajímavé zkušenosti v oblasti životního prostředí, klimatu, udržitelnosti či veřejného dění, určitě je zmiň. Svůj text pošli do 9. prosince na mail patronaty@skautskyinstitut.cz.

Podrobnosti o samotné akci, na kterou se samozřejmě můžeš přihlásit i mimo tyto zvýhodněné podmínky, najdeš na tomto webu.

Za Skautský institut moc zve

Lenka Kachlík - Šikula
lenka.kachlik@skautskyinstitut.cz