Vzniká nová kniha Miloše Zapletala – Zeta. Máš chuť zapojit se do její tvorby?

Chceš přispět ke vzniku poslední knihy legendárního skautského sběratele her a spisovatele Miloše Zapletala - Zeta? Doplněné o texty druhé legendy Miloslava Nevrlého - Náčelníka? Baví tě pracovat s textem, hledat a tvořit? Tak pak je tahle výzva pro Tebe, čti dál.

Miloši Zapletalovi v jeho 94 letech už nějakou dobu neslouží zrak tak, aby mohl sám tvořit, v hlavě ale má ještě jedno dílo. Bude se jednat o knihu s konkrétními inspirativními nápady pro celoroční činnost skautského oddílu. Ta vznikne vyhledáváním textů ze Zetových více než 50 děl a mnoha jeho poznámek. K nim se připojí i podněty od jeho dobrého skautského přítele Náčelníka. Díla těchto dvou autorů skrývají spoustu skvělých podnětů, které je na místě dostat (znovu či poprvé) na světlo.

V čele úsilí o sestavení knihy na základě Zetova přání stojí vsetínský skaut Pavel Drábek - Dazul a hledá k sobě hledá několik lidí, kteří mají chuť přispět k tomu, aby kniha spatřila světlo světa. Lákalo by Tě na takovém díle spolupracovat? Ozvi se Dazulovi! Máš kolem sebe někoho, kdo by mohl mít chuť se zapojit? Dej mu nebo jí vědět o této výzvě.

Jedná se o dlouhodobější spolupráci na vzniku knihy – více informací a konkrétní popis toho, o jakou práci půjde, najdeš v tomto dokumentu.

Pokud Tě nabídka zaujala, neváhej se ozvat přímo Dazulovi – drabek(zavináč)lachim.cz (příp. na telefon uvedený v odkazovaném dokumentu).

Lenka Šablová, asistentka starosty