V neděli 14. dubna se nově zvolené Náčelnictvo sejde na prvním jednání. Zúčastni se jednání jako host

Zasedání Náčelnictva proběhne na základně Tortuga v Nymburce a bude se mj. zabývat výstupy XVII. valného sněmu.

Náčelnictvo projedná jak schválená usnesení Valného sněmu, tak i návrhy usnesení, která Valný sněm nestihl projednat a práce s nimi je tak právě v komptetenci Náčelnictva. Členky a členové Náčelnictva budou také diskutovat o tom, jak do dokumentu a obsahu Strategie 2030 zapracují podněty schválené Valným sněmem a spolu s Výkonnou radou začnou pracovat na tzv. strategickém plánu, tedy rozložení práce na jednotlivých strategických tématech v čase.

Členky a členové Náčelnictva se seznámí se Zprávou NJ, tedy s informacemi o práci Rady Náčelnictva a děním ve skautských krajích, a projednají Zprávu Výkonné rady - přehled aktuálního dění a výstupů práce jednotlivých zpravodajů, jejich týmů a na ně navázaných dobrovolníků.

Část jednání Náčelnictvo věnuje také jak vzájemnému seznámení, tak seznámení nových členek a členů s fungováním a procesy v NJ nebo zamyšlení nad prioritami a plánem práce NJ. 

Kompletní program 132. zasedání Náčelnictva je k nahlédnutí níže.

Máte-li chuť se "stavit", jste srdečně zváni. Náčelnictvo proběhne na skautské základně Tortuga v Nymburce (Kolínská 282, Nymburk), připojit se je možné také online (skrze Meet).  Budeme rádi, když se nám ozvete na e-mail nacelnictvo@skaut.cz, abychom doladili potřebné detaily.

Lenka Šablová, asistentka Náčelnictva