Pro vedoucí táborů a nejen pro ně. Posíláme táborový newsletter, aby šly přípravy hladce

Připravili jsme speciální newsletter, adresovaný všem vedoucím táborů, podle údajů v hlášenkách. Zde vidíte jeho online verzi, kterou můžete poslat i ostatním členům vašeho táborového týmu.

Tento speciální newsletter jsme pro vás připravili, protože víme, že předtáborové období je hektické a není snadné zachytit všechny informace. Moc si přejeme, aby vám pomohl zorientovat se v těch nejdůležitějších otázkách a tématech. Ať se táborové dobrodružství stane opravdovým vrcholem vašeho léta!

Administrativa

Program

Bezpečnost

Finance a pojištění

Nakupte před táborem

Co vyzkoušet 

  • Zkuste být letos lepšími ochránci přírody a cenných výtvorů lidských, jak nám ukládá jeden z bodů skautského zákona. Na táboře (i jinde) vám s tím pomůže příručka udržitelných skautských akcí PUSA pro svět.  
  • Podělte se o svá táborová dobrodružství! Na vaše fotky a zážitky se těšíme na adrese komunikace@skaut.cz. Pokud budete ke sdílení využívat Instagram, nezapomeňte označit @skaut – díky tomu vás najdeme. 
  • Vytiskněte si Semafor pro tábory a využijte ho ke společnému zamyšlení, co se vám na táboře podařilo a v čem se můžete příště posunout. 

Petra Daněčková (Peťule)
redaktorka interní komunikace