Táborová ordinace znovu k dostání na skautském obchodě

Pamatujete na Táborovou ordinaci? Tuhle praktickou, přehlednou a svěží publikaci nejen pro táborové zdravotníky jsme vydali před prázdninami a za několik dní byla pryč. Během uplynulých měsíců tak skautský e-shop hlásil zájemcům smutnou pravdu, že příručka není k dispozici. Už je ale opět na skladě.

"Z Táborové ordinace jsem nadšený. Většina zdravovědných příruček řeší hlavně úrazy, ale to je pro zdravotníka přece jen rutina. Tato kniha se obsáhle věnuje nemocem, což bývá v táborových podmínkách větší oříšek – pro nelékaře je diagnostika z nespecifických příznaků jako teplota, bolest hlavy apod. obtížná. Je tedy super, že někdo konečně napsal a vydal opravdu užitečnou publikaci. A ta fotografická příloha je prostě úžasná. Mohla by být i obsáhlejší – fotka je výmluvnější než sebelepší slovní popis např. vyrážky."  (Regis)

Rozhodli jsme se jít zvýšené poptávce vstříc a navázali jsme spolupráci s nakladatelstvím Portál. Skautské know-how a nakladatelská péče zavedené značky, se kterou máme mnoho společného, to rozhodně dává smysl! Posíláme tak do světa dotisk této úspěšné knihy, která může sloužit (a slouží!) nejen skautům.

→ Objednat Táborovou ordinaci na skautském obchodě.

"S publikací Táborová ordinace jsem velice spokojen a vřele doporučuji mezi kolektivy mládeže našeho Odborového svazu hasičů." (Svatopluk) 

Jste fanoušky praktických vánočních dárků? Táborovou ordinaci najdete na obchod.skaut.cz, kde právě běží akce poštovné zdarma při nákupu nad 1 500 kč. Dále v Junu a v kamenných prodejnách Portálu i na jejich e-shopu.

Za TDC
Anežka Jakubcová