Sondy: Jak vypadají skautské tábory 110 let od toho prvního? Zavzpomínej na léto a poděl se do 18. prosince o svou zkušenost

Pokud je ti 15 a více let a byl jsi letos na skautském táboře, zbystři! Moc nás zajímá, jaký program u vás převažuje, na čem se podílí sami holky a kluci nebo co rozhoduje o délce vašeho tábora. Ponoř se uprostřed mrazivých dní do letních vzpomínek a věnuj pár minut svého času dotazníku o skautských táborech.

V roce 1912 proběhl v režii A. B. Svojsíka nedaleko Lipnice nad Sázavou první skautský tábor u nás. Jak vypadají ty dnešní, 110 let poté? Tábory jsou jedním z nejvýznamnějších výchovných nástrojů, které ve skautské činnosti máme. Je dobré vědět, jak ho dnes pro naplňování cílů skautské výchovy využíváme.

Zapoj se hned, nejpozději do 18. 12. 2022. Je lhostejné, v jaké roli jsi na táboře byl.

Klikni na odkaz a pusť se do otázek: ZAČÍT PRŮZKUM

Tvé zkušenosti a pohledy jsou pro nás důležité, pomáháš tím dobrému rozhodování ústředních skautských orgánů v oblasti podpory výchovy. Děkujeme za tvůj čas. Prosím, rozešli tento článek s dotazníkem do svého skautského okolí. Ať se nám sejde co nejvíce odpovědí a co nejpestřejší zpětná vazba. Děkujeme!

Bára Tichavová - Rozárka
místostarostka a zpravodajka pro program