Skautská propagace a grafika: Zveme vás k odběru newsletteru a do FB skupiny

Skautský komunikační tým má novinky pro všechny, které zajímá komunikace, propagace i skautská grafika. Patříte mezi ně? Nechte si posílat komunikační novinky a tipy v newsletteru a zapojte se do diskusí ve facebookové skupině Bavíme se o skautské grafice a propagaci!

Komunikační newsletter

V únoru jsme vydali první newsletter plný novinek z oblasti skautské komunikace. Kromě užitečných odkazů jsme do něj zařadili třeba pozvánku na online setkání nebo komunikační soutěž, novinky ze zahraničí, tipy na sítě či na tvorbu grafiky ve skautské Canvě. Další novinky a tipy připravujeme na duben.

Přihlaste se k odběru newsletteru

Rádi bychom byli v kontaktu se všemi, které zajímá komunikace, propagace i skautská grafika. Zatím jsme mohli novinky poslat jen lidem s oficiální funkcí mediálních zpravodajů ve skautISu, ale rádi bychom sít rozšířili.

Přihlásit se k pravidelnému odběru je možné na adrese skaut.cz/​newsletter.

Bavíme se o skautské grafice a propagaci

Dosud jsme si společně povídali o skautské grafice a propagaci ve dvou oddělených facebookových skupinách. Nebavili jsme se v nich ale příliš a často možná nebylo jasné, kam by se váš příspěvek více hodil. Rozhodli jsme se proto sjednotit tyto skupiny do jedné s názvem Bavíme se o skautské grafice a propagaci, které se nyní aktivně věnujeme. (Celý příběh o tom, proč jsme tenhle krok podnikli, si můžete přečíst zde. )

Ať už vás zajímá grafika, média nebo propagace, budeme moc rádi, když se do skupiny přidáte.

K čemu skupina slouží?

Facebooková skupina  Bavíme se o skautské grafice a propagaci slouží jako otevřené diskusní fórum pro všechny, kteří se zajímají o skautskou grafiku a propagaci. Spravují ji členové a členky skautského komunikačního týmu, kteří do ní sdílí i relevantní pozvánky, články i materiály a mohou vám s ledačím poradit.

Ve skupině můžete třeba:
  • získávat zpětnou vazbu na své výtvory (příspěvky, grafiky i tiskové zprávy…)
  • pokládat otázky týkající se propagace i grafiky (např. kde něco najdete…)
  • pomáhat ostatním a sdílet inspiraci
  • poptávat skautské grafičky a grafiky na vaše dobrovolnické projekty

Chceme znát váš názor

Rádi bychom vylepšili podporu regionální komunikace a moc by nám pomohlo znát vaše potřeby a získat zpětnou vazbu. Prosíme tedy všechny, kteří tak ještě neučinili, o vyplnění tohoto krátkého dotazníku. Díky!

Na závěr ještě užitečné odkazy

Za skautský komunikační tým
Hana Kolářová – Hadka
hana.kolarova@skaut.cz