Skautská energie: Aukce na levnější energie dopadla úspěšně, nezapomeňte podepsat smlouvy s dodavateli

S radostí vám oznamujeme, že první aukce Skautské energie po energetické krizi dopadla velmi úspěšně! Díky vysoké účasti se podařilo vysoutěžit výhodné ceny energií pro nadcházející období. Teď je důležité, abyste ještě včas dokončili nezbytné kroky k zajištění těchto výhodných podmínek.

Co je třeba udělat?

Pokud jste se do aukce přihlásili, je potřeba co nejdříve podepsat smlouvy s vítěznými dodavateli. Tím zajistíte, že vaše jednotka (resp. vaše domácnost) bude brzy čerpat levnější energie a výhodná cena zůstane fixní po dobu dvou let:

  1. Smlouva na plyn: Tuto smlouvu najdete ve vašem zákaznickém účtu na portálu moje.skautskaenergie.cz. Po přihlášení zde budete mít přístup ke všem potřebným dokumentům a instrukcím k podpisu.
  2. Smlouva na elektřinu: Smlouva na dodávky elektřiny byla odeslána z adresy smlouvy@yello.cz na e-mailovou adresu, kterou jste uvedli při registraci. Dodavatelem elektřiny je společnost Yello, která vám nabídla velmi výhodné podmínky na následující dva roky. Prosím, zkontrolujte si své e-mailové schránky, včetně složky spamu, aby vám zpráva neunikla.

Proč je podpis smluv důležitý?

Uzavřením smluv s vítěznými dodavateli zajistíte vaší jednotce stabilní ceny energií na příští dva roky, což je v dnešní době plné nejistot obzvlášť důležité. Smlouvy musí být podepsány co nejdříve, protože dodavatelé mají povinnost k uzavření smlouvy dle vysoutěžených podmínek jen do 6. září 2024 (u plynu) resp. do 12. září (u elektřiny).

Výsledky aukce

Výsledné vítězné produkty najdete na stránce Výsledky aukce 2024. Úsporu pomůže případně spočítat článek s konkrétními výpočty a vycházet lze i s hodnocení nezávislého odborného serveru věnujícího se energetice TZB-INFO "Aukce Skautské energie dopadla pro zákazníky výborně".

O Skautské energii a další plánovaná aukce

Vše o našem skautském projektu, který provozujeme již více než 10 let, najdete na www.skautskaenergie.cz. V roce 2024 projekt prošel významnou proměnou. Aukce plánujeme pořádat každý rok, pokud jste se tedy nestihli zapojit do té letošní, šanci budete mít zase na jaře roku 2025.

Podpora a další informace

Pokud máte jakékoliv dotazy nebo potřebujete s něčím pomoci, neváhejte se obrátit na náš tým Skautské energie. Jsme tady pro vás a rádi vám pomůžeme zajistit, aby vše proběhlo hladce.

Užijte zbytek léta (a nezapomeňte dokončit podpis smlouvy😉)

Tým Skautské energie