Jsi spokojen s odborkami? Dej nám zpětnou vazbu!

Už je to nějakou dobu, co vyšly první skautské odborky v podobě, jaké je známe. V týmu, který o ně pečuje, vnímáme potřebu je postupně projít a podívat se na to, zda jsou aktuální a zda úkoly fungují, jak bylo zamýšleno. Potřebujeme s tím ale trochu pomoct.

Potřebujeme sesbírat, co nejvíce zpětné vazby k úkolům v odborkách a tomu, jak se s nimi pracuje. Bez těchto vstupů nebude aktualizace odborek úplná. Abychom zpětnou vazbu sesbírali, vytvořili jsme online dotazník. Budeme rádi, když nám ho vyplní plnitelé odborek, ale i rádci/​rádkyně či vedoucí, kteří s odborkami pracují nebo jsou patrony. Máte-li v oddíle máte holky a kluky, kteří odborky plní, zkuste s nimi dotazník vyplnit nebo jim sdílejte odkaz.

Dotazník je formulován primárně pro plnitele, ale neberte to jako překážku a na otázky odpovězte ze svého pohledu (např. vedoucí/ho či patrona/ patronky). Dotazník má dvě části. V první se ptáme na zpětnou vazbu ke konkrétní odborce a jejím úkolům. V druhé části se snažíme zjistit trochu o oddílu plnitele. V případě, že tato část pro vás není relevantní, tak ji vynechte.

Pro toto kolo zpětné vazby ji sbíráme pro následující odborky:

Geocacher/​Geocacherka, Kuchař/Kuchařka, Cestovatel/​Cestovatelka,

Sportovec/​Sportovkyně, Plavec/​Plavkyně,

Mezinárodní skaut/​Mezinárodní skautka,

Umělec přírody/​Umělkyně přírody, Fotograf/​Fotografka, Výtvarník/​Výtvarnice,

Jazykář/Jazykářka, Čtenář/Čtenářka,

Elektronik/​Elektronička, Elektrotechnik/​Elektrotechnička,

Zdravotník/​Zdravotnice, Chůvák/​Chůva.

Pokud z výběru výše máte splněno nebo jste součástí plnění vícera odborek, dotazník můžete vyplnit víckrát. S některými plniteli a vedoucími bychom se moc rádi ještě nakontaktovali osobně. Pokud si tedy o odborce rádi popovídáte, zanechte nám prosím kontakt.

Dotazník ke sběru zpětné vazby najdete zde.

První várku zpětné vazby budeme uzavírat 31. 5. 2022. Pokud na nás máte dotaz či nám chcete něco sdělit, napište nám na mail odborky@skaut.cz.

Děkujeme za pomoc!

Za SKABOR,

Hoho, Panda a Ywen