Roverská porada v listopadu nebude. Přidáš se do příprav na další rok?

Roverská porada se v termínu 11. - 13. listopadu 2022 neuskuteční. Akce se odsouvá na druhou polovinu roku 2023. Roverský odbor již na akci pracuje, máš možnost se k nim přidat.

O Roverské poradě

Roverská porada je víkendové setkání roverů, roverských vedoucích a všech, kteří se roverům věnují. Akce má za cíl předávat zkušenosti a know-how k roverské činnosti, předávat tipy, jak na konkrétní roverskou činnost, jak skloubit rovering s vedením oddílů a spoustu dalších témat, které jsou pro rovering klíčové.

Akce přesunuta

Pokud jste si rezervovali 11.-13. listopad tohoto roku, omlouváme se. Akce je zrušena. Avšak jen pro tento termín. Na přípravách Roverské porady konané na podzim roku 2023 už Roverský odbor pracuje. Máš možnost se zapojit do příprav. Pokud tě jen trochu láká nahlédnout pod pokličku a pomoci akci nasměrovat, nebo máš tip na skvělé zázemí, neváhej se ozvat na ro@skaut.cz.

Uvolněný víkend věříme, že jistě dokážete využít k jiné roverské činnosti. Co například vyrazit s kmenem nebo rovery z vašeho okresu na podzimní puťák? Nebo uspořádat akci věnující se blížícímu se 17. listopadu?

Kde se s roveringem potkám jinde?

Roverský odbor si uvědomuje, jak důležitou roli akce pro správné fungování roveringu sehrává. Její program bude proto alespoň částečně nahrazen na Elixíru (30. 9. - 2. 10.), kde k roverské tematice proběhne několik programových bloků. Neváhejte také zabrousit na Chystám program a inspirovat se aktivitami pro rovery a rangers: najdete tam spousty zajímavých programů jak pro maldší, tak pro starší rovery.

Povedený podzim vám přeje
Roverský odbor