Kam vyrazit? Prozkoumej kalendář roverských akcí!

Přemýšlíš, kam vyrazit v létě, nebo jakou akcí obohatit roverský program na jaře? A kam si jít zatancovat na skautský ples? Nabídku zážitkových ale i vzdělávacích akcí pro všechny rovery a rangers najdeš pohromadě v Kalendáři na Roverském rozcestníku.

Hledej akce

Otevřít si Kalendář roverských akcí, je jednoduchý způsob, jak se zorientovat v nabídce roverských vzdělávacích i zážitkových akcí, kurzů a setkání. Letních akcí je jako každý rok dost a na spoustu z nich se můžeš registrovat právě teď, tak se nerozmýšlej dlouho, ať ti neuteče šance na ně vyrazit. Pokud to akce či kurz uvádí, najdeš v kalendáři i od kdy a do kdy přihlašování probíhá. 

Do léta je ještě daleko? Roverské akce se konají po celý rok. Kalendář sdružuje ty celostátní, ale i regionální, které se konají třeba zrovna ve tvém okolí. A než skončí sezóna, určitě se ještě chystá několik skautských plesů. Tak neváhej a zkus v kalendáři některou z nich objevit.

Přidávej vlastní

Akci můžeš přidat i ty sám/​sama. Využij příležitosti a pozvi rovery a rangers třeba na svou šifrovačku nebo kurz. Nebo pořádáte právě skautský ples? Dejte o něm skrz kalendář včas vědět! 

V záložce Přidat akci uvidíš tlačítko Chci přidat akci do kalendáře, které tě odkáže na jednoduchý formulář. Po jeho odeslání se akce automaticky propíše do sdíleného kalendáře, a je to! Pokud pořádáš akci či kurz pravidelně, můžeš si ve formuláři nastavit, kdy ti má kalendář připomenout, že máš přidat další ročník.

Přidal/​a jsi akci, ale změnil se termín, nebo potřebuješ upravit popis? Nic se neděje, napiš nám na rs-akce@skaut.cz a akci v kalendáři upravíme.

Buď v obraze

Všechny akce se propisují i do sdíleného google kalendáře. A ten si můžeš jednoduše přidat do toho svého a mít tak vše po ruce! Stačí v záložce Přidat akci kliknout na šedé tlačítko Chci si přidat kalendář, otevře se ti tvůj kalendář, kde už jen odsouhlasíš přidání.

Proč vůbec jezdit na roverské akce?

  • získáš nové kontakty a kamarády
  • získáš nové zkušenosti, jako vždy, když vyhlídneš za obzor
  • získáš novou inspiraci nejen pro svůj další roverský program

Za Roverský odbor a programový tým ústředí
Anežka Bednářová