Přispěj svým kusem do letošní ÚLŠ

Tým pořádající Ústřední lesní školu 2024 vyhlašuje open call na příspěvky do dvou programových bloků ÚLŠ, která proběhne v termínu 22. - 23. listopadu. V Junáku - českém skautu máme velikou bázi vzdělavatelského a instruktorského know-how, metodik, znalostí, přístupů, které kurzy po léta cizelují. Každý tým a každý*á instrukor*ka je jiný, každý kurz se v detailu zaměřuje na trošku jiné věci. Pojďme se navzájem inspirovat, obohatit. Pojď a pojďte do toho s námi!

ÚLŠ 2024 přinese několik nových formátů. Jedním z nich je Vzdělavatelstvo sobě, druhým Perplex.

1. Vzdělavatelstvo sobě - sdílení a inspirace
Máte na kurzu něco, co by mohlo metodicky inspirovat ostatní? Něco, co je pro vás důležité, nad čím jste hodně přemýšleli a máte to „vymakané“? Pojď(te) to sdílet v rámci bloku Vzdělavatelstvo sobě. Blok je koncipován jako série prezentací, příspěvků. Mluvčí připraví prezentaci na 20 minut, následuje 10minutový prostor pro otázky. Vzdělavatelstvo sobě proběhne v sobotu v rámci hlavního dne vzdělavatelské konference.

PŘISPĚJTE DO BLOKU VZDĚLAVATELSTVO SOBĚ - přihlašovací formulář


2. Perplex - páteční večerní zahájení ÚLŠ
ÚLŠ Vítáme také příspěvky na témata vzdělávání a změna či libovolnou kombinaci těchto 2 pojmů - a to v rámci Perplexu. Perplex je pásmo 8minutových příspěvků. Každý z nich má 25 obrázků, které se sdílejí přesně 20 vteřin (celkově má mluvčí 8,3 minuty).

PŘISPĚJTE PERPLEXU - přihlašovací formulář

Díky všem, kdož zvážíte své zapojení! Těšíme se, že i díky tomu bude letošní ÚLŠ hodně bohatá a přinese inspiraci z (možná) nečekaných stran.

Za tým ÚLŠ, Démon