Přihlašování do českého kontingentu na Středoevropské Jamboree 2024 na Slovensku odstartuje už 15. ledna

V polovině ledna se spustí přihlašování na CEJ 2024 pro účastníky, účastnice, vedoucí patrol a IST z Junáka – českého skauta. Chceš-li na akci vyrazit, čti, co můžeš čekat a na co se připravit.

Středoevropské Jamboree neboli CEJ, je mezinárodní setkání zejména skautů a skautek z Česka, Polska, Slovenska a Maďarska, ale i celé Evropy. Nejbližší CEJ proběhne už toho léto od 2. do 9. 8. na pomezí Národního parku Velká Fatra a Nízké Tatry na tábořišti Drienok-Mošovce pod taktovkou Slovenského skautingu. V rámci kontingentu Junáka – českého skauta se na akci mohou podívat účastníci a účastnice od 14 do 17 let, zletilí jako posila servis týmu (IST) nebo vedoucí patrol. Přihlašování odstartuje 15. 1. v 18:00 a potrvá do naplnění kontingentu.

Jak se na CEJ 2024 přihlásit?

15. ledna od 18:00 se mohou na webu slovenských pořadatelů přihlašovat české skautské patroly o 9 členech/členkách a 1 vedoucí/m. Svou patrolu najdete snadno ve facebookové skupině českého kontingentu. IST se přihlašují stejným způsobem, ale jednotlivě, každý sám sebe. Po úspěšném zaregistrování čekejte od českého vedení email s pokyny k platbě. Poplatek pro účastníky a vedoucí je 6600 kč, pro IST pouze 4100 kč. Kapacita kontingentu je omezená a při registraci rozhoduje čas. Registrace před 18:00 budou považovány za neplatné. Bližší podmínky a pravidla účasti budou brzy upřesněny na webu českého kontingentu.

Co tě na CEJ 2024 čeká?

Vyrazíš s českým kontingentem, který se už před akcí postará, aby ses seznámil/​a s jeho ostatními členy a členkami, společně na ní budete totiž reprezentovat Junák – český skaut. Nejen k tomu budeš mít v ceně poplatku i super merch! Cestu na akci i zpět si hradíš sám/​sama/​v rámci patroly. Jakmile se dostanete na místo, čeká vás 10 dní skautské zábavy, navazování mezinárodních přátelství a dobrodružství ve slovenských horách. Ne nadarmo nese CEJ 2024 moto „Beyond the horison“. Odvezeš si hlavně neopakovatelné zážitky z mezinárodní skautské akce a budeš mít na co vzpomínat!

Máš dotazy?

S jakýmikoliv dotazy či připomínkami se neváhej ozývat na cej2024cz@skaut.cz. Určitě taky sleduj cej24.skauting.cz, InstagramFacebook českého kontingentu!

Těšíme se na tvoji přihlášku!
Tým kontingentu Junáka – českého skauta na Středoevropské Jamboree 2024