Poslední výzva! Sleva 20 % na propagační předměty a balíček zdarma. Tipy na to, co se vyplatí pořídit nejen pro nábory

Je tu poslední šance získat kód na 20 % slevu na všechen propagační materiál na skautském obchodě skaut.cz/obchod. Pokud plánujete nábor nových členů a potřebujete nabrat do svého oddílu nováčky, je to jeden ze způsobů, jak nábory zpestřit.

Co do oddílu se slevou 20 % můžu pořídit?

Prodejní akce se slevou 20 % trvá do konce září 2023 a můžete ji uplatnit (i opakovaně) na vše z kategorie "propagace" vyjma peněženek. Máte možnost možnost získat pěkné náborové produkty, přihlášeným pošleme plakáty, letáky, samolepky, náborové časopisy, novou přebíračku a další praktické pomůcky. Každá jednotka má nárok na jeden náborový balíček, pro věkovou kategorii kluků a holek kterou vybere, zdarma!

-> Přihlaste se k pořádání náboru

Další informace k náborům najdete v samostatné sekci Křižovatky.

Další materiály, co se můžou hodit

Pomoho by vám mít na rozdávání letáky, samolepky, tašky, sešity a propagační časopisy? Prohlédněte si nabídku náborových materiálů. Objednávku je určitě šikovné rozšířit a pobrat toho rovnou víc najednou – ať zbytečně neplatíte víckrát poštovné.

Chytnout pak můžete i slevu 70 % na stezky, rádcovské zápisníky a knížky v doprodeji a poštovné na větší objednávky dostanete zdarma.

Dále můžete v eshopu skaut.cz/​obchod, nebo na Junshop.cz najít širokou nabídku publikací, včetně skautské beletrieskautské metodiky a veškerého skautského vybavení. 

Za TDC
Petra Daněčková (Peťule)
redaktorka interní komunikace