Pojeď na Národní skautské jamboree jako servisák! [ukončeno]

Největší skautská akce za poslední roky se blíží mílovým tempem a ještě pořád je čas se na ni přihlásit! Je ti víc než 15 a stále váháš? Pojeď s námi, bude to super. Národní skautské jamboree se odehraje už 3.-8. května a ty bys měl/a být u toho!

Servisák, nebo zkráceně ST, je skautský dobrovolník, který se podílí na přípravě a především na průběhu akce. Tým servisáků, tedy servistým, je parta lidí, bez kterých by akce nemohla proběhnout. Pomáhají s chodem celé akce, např. obstaráním programu, stavěním tábořiště a spoustou dalších věcí.

Servisák za akci platí snížený poplatek. Cena zahrnuje stravování po celou dobu akce, strip (látkový náramek), hygienické zázemí a tábořiště.

Do servistýmu Národního skautského jamboree bereme taky rodiče s malými dětmi, víc o tom, jak to funguje, najdeš tady na webu.

A co ti můžeme nabídnout?

Kromě největší skautské akce, na kterou je už teď zaregistrováno 5 000 účastníků, zažiješ nádherný areál Park 360 v Hradci Králové, který má neuvěřitelnou festivalovou atmosféru. Dáme ti najíst, zajistíme místo na spaní a hlavně spoustu kamarádů! 

Můžeš se naučit nové dovednosti nebo vypomoct s oblastí, o které se chceš třeba něco nového dozvědět. A samozřejmě dostaneš taky volno, ve kterém si i jako servisák budeš moci užít pestré nabídky programů a zážitků.

Ještě pořád jsme tě nepřesvědčili?

Tady máš 5 důvodů, proč jet s námi:

  1. Získáš nové kamarády, poznáš nové lidi!
  2. Pokud nám pomůžeš o něco víc a přijedeš o trochu dříve a/​nebo o něco později, vrátíme ti část poplatku. Čím víc pomůžeš, tím levnější akce bude.
  3. Vedle práce ti zbyde i čas na zábavu: koncerty, workshopy, vzdělávání nebo sport. Máme (skoro) všechno.
  4. Chybět na největší skautské akci roku by byla škoda, přijeď si užít čas s dalšími 5 000 skauty z ČR!
  5. Řiď se heslem “Sloužím” a přijeď přiložit ruku k dílu. Nejenom my, ale i všichni účastníci, ti budeme moc vděční!

Neváhej se přihlásit tady pod tímto odkazem, vybrat si můžeš ze sekcí Program, Zázemí, Stravování, Ostraha, Komunikace nebo Infostany a subcampy, místo ti určitě najdeme.

Těšíme se na tebe!

Za tým Národního skautského jamboree

Ivana Moravcová (Iva)

šéfka komunikace