Po uši ve skautu - nová série načtených článků ze skautských časopisů

Už jsi to slyšel*a? Spolu s novými díly časopisů vychází i série audioverzí toho nejlepšího z nich. Vybírat můžeš z 10 článků na různá témata, vybere si každý. Zabrouzdej do časopisů, které běžně nečteš, a nasaj čerstvou inspiraci na to, jak být lepším vedoucím i člověkem.

Poslouchej na svých oblíbených streamovacích službách

Načtené články ze skautských časopisů najdeš na:

- Spotify

- Apple Podcasts

- Google Podcasts

- i na Deezeru

Co si můžeš poslechnout tentokrát?

Zellhof: skautská základna, kde ani Vánoce v létě nejsou problém

Toužíš po skautské zkušenosti ze zahraničí? Možná není potřeba se rozhlížet moc daleko, Medvědovy zážitky z letního dobrovolničení na rakouské základně Zellhof jsou skvělou pozvánkou. Mezinárodní kolektiv dobrovolníků, řada zajímavých aktivit a spousta prostoru se zapojit do plánovaných i spontánních podniků. Pro listopadový Roverský kmen sepsal Adam Štěpán - Medvěd.

Skautská vyznamenání včera a dnes

Řády, frčky, medaile - mohlo by se zdát, že jde o ocenění vyhrazená jen zasloužilým a zkušeným skautům a skautkám. Je to ale opravdu tak? Aktuální číslo Skautského světa zkoumá, k čemu vyznamenání v Junáku máme a jak s nimi pracujeme. Článek šéfredaktora Václava Zemana - Šíka je pak dobrým vstupem do tématu pro všechny, kdo by nad vyznamenáními rádi přemýšleli dál a hloub.

Jak na udržitelnější (skautské) akce?

 Nedávno vyšla PUSA pro svět: Příručka udržitelných skautských akcí a Ája Rejsková ji pro tebe v aktuálním čísle časopisu Skauting podrobně zrecenzovala. Příručka se věnuje všem oblastem pořádání skautských akcí, nechybí ani povzbuzení pro ty, kteří třeba s návrhem udržitelných opatření váhají. Co ty, dáš si taky jako autorka článku nějaký cíl? 

...a mnoho dalšího!

Na platformách samozřejmě nenajdeš jen nejnovější články, ale i texty z předchozích vydání časopisů. Neváhej brouzdat i staršími čísly - neztrácí na aktuálnosti!

Za podcastový tým

Anastasia Čepelova - Žabka