Online setkání podruhé: Pojď s námi 5. listopadu brainstormovat aktivity pro benjamínky

Přijď se s námi podělit o nápady na program pro nejmenší! Tým revize benjamínků zve všechny vedoucí benjamínků na již druhý veřejný brainstorming, který se uskuteční 5. listopadu 2024 formou online setkání. Tentokrát se budeme věnovat především aktivitám z oblasti Svět okolo nás, ale prostor bude i na další nápady.

Společně vymyslíme a nasdílíme aktivity, které by se daly s benjamínky dělat na schůzkách a týkají se oblasti Svět okolo nás. Obohatíme tak revidovaný program pro benjamínky, konkrétně programové listy.

Jak se zapojit?

Potkáme se na Google meetu v úterý 5. 11. 2024 v 19:00 -  https://meet.google.com/​dwm-weux-bvg Připravte si své nápady a přijďte se inspirovat ostatními!

Facebookovou událost najdete zde

Co budeme dělat?

Společně sdílet a brainstormovat aktivity pro benjamínky především z oblasti Svět okolo nás, ale prostor dáme i volnému sdílení. Zajímají nás jak pohybové hry tak rukodělky či povídání, ale třeba i tipy na knížky či jiné pomůcky. Všechny aktivity zaznamenáme a nasdílíme účastníkům hovoru. Můžete tak brainstormig využít k inspiraci do činnosti. Z brainstormingu pak využijeme některé nápady také do revidovaných programových listů pro vedoucí benjamínků.

Těšíme se na vás!

za

Tým revize benjamínků
Martina Hanyková