Olomouc už se na vás chystá! V březnu 2024 tu bude Valný sněm

Zveme tě na XVII. valný sněm Junáka – českého skauta, který proběhne o víkendu 15. až 17. března 2024 v Olomouci. Dáváme si hodně záležet, aby vše proběhlo hladce a abychom si ho co nejvíc užili.

Na co se můžeš těšit? 

Kromě nabitého programu samotného Valného sněmu už dáváme dohromady plány na doprovodný program. Chceš si projít město? Můžeš se připojit na společnou komentovanou prohlídku centrem, protože kulturní skvost Moravy jako je Olomouc určitě stojí za prohlédnutí. Že tě chození ve skupinách nebaví? Je připravena i jednoduchá online aplikace, která tě provede historickými událostmi města, kdykoli budeš mít chuť. 

Pro společné večery se snažíme zarezervovat zajímavá olomoucká místa, například Olomoucké pevnosti, čajovny, a další místa kam se běžně nedostaneš. Zde se bude možné zapojit do organizovaných debat, poslechnout si hudbu, nebo si jen tak posedět a odpočinout.

Olomouc a skauting

Kdo za tím stojí?

Pořadatelem blížícího Valného sněmu jsou skautky a skauti z Olomouce, s podporou okresu Olomouc a skautského Olomouckého kraje. 

V březnu se těšíme v Olomouci na viděnou! Do té doby sledujte Skautské zpravodajství a další běžné informační kanály, kde budeme postupně zveřejňovat další užitečné informace k blížícímu se Valnému sněmu (valnysnem.skaut.cz).

David Pokorný (Šaman)
vedoucí pořadatelského týmu

Ondřej Peřina (Jerry)
zpravodaj VRJ pro ICT a organizaci