Ňuf a Mravenec hledají parťáky do vedení kontingentu na Moot 2025

V roce 2025 se koná největší akce pro rovery a rangers na světě: World Scout Moot. Vedení kontingentu bylo svěřeno nám, Ňufovi a Mravencovi, a my máme skromnou vizi: chtěli bychom k sobě najít dva méně zkušené parťáky.

Ty chceme provést celou přípravou, společně s nimi chceme dělat rozhodnutí, společně chceme designovat každý aspekt naší výpravy. Jak budeme komunikovat? Budeme mít setkání? Jak budeme strukturovat rozpočet? To všechno a mnohem víc na nás čeká a chceme to řešit společně. Tak, aby třeba další Moot (nebo jiná velká akce) mohl být plně ve vašich rukou!

Společně s Upírkem a Rysem jsme vedli českou výpravu na poslední Moot v roce 2017 na Islandu. Byli jsme ve vedení výpravy na Jamboree 2019 v USA. Ňuf pomáhá firmám se strategickým designem a je instruktorem leadershipu na VLK Polojasno a VK 5:10 Sever, Mravenec je zástupcem šéfa Skautského institutu a jeho komunikačním sultánem. Máme zkušeností na rozdávání a chceme je rozdat tobě.

Čekej smršť praktických dovedností, technologií, nástrojů a zkušeností. Čekej dobrý scout-life balance. Čekej práci. Čekej snížený účastnický poplatek za akci. A na konci čekej největší zážitek svého dospělého života v Portugalsku. Partu kamarádů z celého světa, se kterými se budeš roky potkávat. Víc o chystaném Mootu si můžeš přečíst zde.

Do týmu hledáme 2 lidi – zástupce vedoucího a zástupce šéfa komunikace. Tady jsou profily lidí, které bychom si představovali:

  • Angličtina CEFR B2+
  • Zkušenost s vedením týmu
  • Účastnický věk (18-25) v době konání akce - není to úplně nutné
  • Chuť ucházet se o vedení kontingentu na další Moot, Roverway, či Jamboree

Od zástupce šéfa komunikace navíc čekáme dovednou práci s textem a možnost výskytu v Praze. 

Od zástupce vedoucího navíc potřebujeme zkušenost s finančním plánováním a možnost výskytu v jižních Čechách (preferovaně České Budějovice).

Chceš se stát lepším leaderem? Chceš vidět do komunikace světové skautské akce pod vedením zkušených harcovníků? Pošli nám e-mail na nuf@skaut.czmrav@skaut.cz. Napiš, proč bychom měli spolupracovat právě s tebou. Do 15. ledna 2024. Do konce ledna bude jasno, každému se ozveme.

David Urban - Ňuf a Jakub Ambrozek - Mravenec
vedoucí českého kontingentu na Moot 2025 a jeho zástupce